maanantai 7. joulukuuta 2015

Luukku 7

Anubis II
Bisse
Risteytysponi
Ruuna
2011

Bisse tuli meille alkukesästä 2013 Maigan kanssa Virosta. Bisseä käytiin pääsiäisenä Virossa katsomassa ja  ihastuin pikku-ruunaan heti. Ostopäätöstä ei tarvinnut kauaa miettiä ja paperit tehtiinkin samantien.
   Luonteeltaan Bisse on todella rohkea ja reipas nuori herra. Bisse tykkää myös hypätä, mutta kouluratsua  tästä haaveilen. Ponilla onkin hieno liike ja toivotaan että liikettä löytyy aikanaan myös ratsastajan kanssa. Ratsuhommat aloitetaan luultavasti vasta ensi syksynä, koska ruuna on rakenteeltaan vielä todella varsamainen vaikka ikää onkin jo hurjat kolme vuotta.(2013)

Tämä poni onkin tullut erittäin tutuksi tässä blogissa. Jouduin kuitenkin toteamaan että ei aika riitä enää kahteen otukseen ja laitoin Bissukan ensin vuokralle, sehän oli siis kokoajan myynnissä samalla. Vuokraaja oli nuori 12-vuotias tyttö. Heillä meni Bissukan kanssa oikein kivasti. Sitten sain viestiä Raumalta että voisiko mahdollisesti ponia tulla katsomaan. Soitin heille ja he melko pian jo tulivatkin sitten ponia ihastelemaan. 


Tämä pääsi myöhemmin aivan ihanaan perheeseen josta kuuluu kivasti uutisia :D. Olen oikein onnellinen että poni on vihdoin (toivottavasti) oikeassa kodissa jossa se pääsee hyötyihinsä. Todella toivon että kuulen viellä ponin aloittaneen kilpauraa... Siihen hommaan sen sielu olisi aivan mahtava <3 


Hivenen tätä otusta on ikävä mutta lohduttaa kuitenkin kun siitä kuuluu juttuja ja ainakin sitä rakastetaan sen uudessa kodissa <3Tästä ponista on varmaan miljoona kuvaa ja haluaisin kaikki tähän :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti