lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5

Rose
Rose Dream
Tamma
2002
lämminverinen

Tästä tammasta olisikin paljon juttuja :) Tämä otus oli oikea monitoimi heppa. Rose meni maastossa, kentällä, pellolla, esteillä, koulua, kärryillä ja vaikka ilman satulaa :)
Tämä oli Lauran ensimmäinen oma heppa jota aloin sitten ratsastamaan ja nyt voisi sanoa että rakkautta ensi silmäyksellä. Tämä oman arvonsa tunteva tamma teki heti jäljen minun sydämmeen ja niin alkoi meidän yhteinen taival lumiselta pellolta vuonna 2011? Herttinen miten aika juoksee :)

 Tämä heppa ei esittelyjä kaipaa, mutta jos nyt muutamalla sanalla meidän ihanasta Diivasta kerron teille. Tämä oli Tamma isolla T:llä. Tällä oli selkeä oma reviiri jonne ei kaikilla ollut asiaa. Jos kuitenkin tunsit hevosen tiesit että se on sydämmeltään kultaa eikä halua satuttaa sinua <3. Tämän kanssa tuli koettua monet itkut, naurut, haaverit ja muut elämän menot :).

 Kertaakaan en tältä tippunut vaikka melkein kolmisen vuotta yhteistä taivalta jatkui. Neiti osasi erittäin komeasti pukittaa mutta pukit olivat niin pehmeitä ja mukavia ettei sieltä tippunut (ainakin mun mielestä).
 Haha nyt muistui mieleeni eräs kerta kun hypättiin esteitä pellolla ja rose kompuroi esteen jälkeen, makasin jo kaulalla kikattaen ja ajattelin että nyt mä tipun. No Rose neiti hoiti homman himaan ja nosti päänsä ylös jatkoi rauhallista kävelyä ja pääsin sitten kaulalta takaisin kyytiin <3 Siitä se saikin paaaljon kehuja  ja herkkuja.

On kyllä melkoinen ikävä tätä otusta <3 Tämä lähti vaihdossa kun Paavo muutti meille. Sittemmin kuultiin että Rose pääsi oikein mukavaan paikkaan. Jonkun tädin kuljettimeksi. Hän saa nyt olla möllöttää ja syödä mupeltaa yllinkyllin :).
Miljoona kuvaa vähän tekstiä mutta ehkä nämä kuvat kertovat enemmän kuin minun tekstini.

I Love it <3 <3 <3 <3 <3, Jos joskus käy niin että tämä kultakimpale palaa myyntiin niin haluan sen takaisin kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti