torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku 3

Maiga

Eestin sport poni
2002
tamma

Tämä tamma tuli meille vahingossa, oltiin jo käyty virossa katsomassa Bisse ponia ja se oli tulossa suomeen kesällä. Hetken kuluttua Mirka ilmotti että hän on löytänyt Ennalle ponin. No me sitten kyseltiin että mikähän poni mahtaa olla kyseessä. Saatiin läjä kuvia ja kaksi videota. Päätettiin ottaa hetken mietinnän jälkeen viroon yhteyttä josko Maiga voisi tulla Bissen kanssa samalla kyydillä suomeen. No se onnistui ja näin Maiga ja Bisse saapuivat suomeen Toukokuussa 2013.

Maiga oli ollut meillä vasta päivän kun se pääsi jo Tedin valmennuksiin. Valmenukset menivät hyvin ja poni sai paljon kehuja.
Bisse ja maiga ensimmäinen päivä suomessa
Maiga asustelikin meillä noin vuoden päivät kunnes Ennaa ei enää kiinnostanut kilpailla sillä ja se sitten menikin myyntiin. No siinä oli monenlaista sorkkijaa ja kokeilijaa mutta poni ei vain löytänyt uutta kotia.

Sainpas sitten ajatuksen että jos vaihdettaisiin Maiga settisponiin ja siitä se sitten lähti. Lähdettiin viemään Maigaa mäntsälään silläkin riskillä että se tulee sieltä vielä mukana kotiin.
Päästiin perille ja Maiga oli myyty. Meille tuli vaihdossa kultaakin kalliimpii Musta poni :)

Maigan myynti kuva virosta 
Maiga tedillä ensimmäisissä valmennuksissa
Tällä hetkellä Maikkis on ilmeisesti myyty? Savonlinnaan ihanaan perheeseen, jossa sillä kilpaillaan aktiivisesti. Ja tämän kauden kisat onkin mennyt oikein mallikkaasti Onnea Maikille ja hänen uusille omistajilleen. Heillä on superponi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti