sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Luukku 6

Inez II
Inkku
risteytysponi
2005
Tamma

Tämä tamma tuli Ruotsista Ennalle kilpaponiksi 2010. Silloin se ei osannut nostaa laukkaa tai juuri muutakaan. No pitkän yhteisen taipaleen he kulkivat ja menestyivätkin hyvin ottaen huomioon ponin motivaation työskentelyyn joka oli 0.

Tässä on yhdistetty luultavasti vuonohevosta ja connemaraponia :D Hauskan näköinen otus.

"Poni oppi kuitenkin todella nopeasti ja haimme samana vuonna hämeen kenttärenkaaseen, ja myös pääsimme sinne. Muuten emme varmaan sinne olisi ikinä haettukaan, mutta koska olin leirillä Inkun kanssa samana kesänä, ja ratsastuksenopettaja haukkui yhden tunnin jälkeen ponin aivan lyttyyn, ja sanoi ettei siitä ole mihinkään, niin päätin että näytämme tälle opettajalle.  Inkku on luonteeltaan todella ihana harraste poni jonka kanssa voi tehdä mitä tahansa. Kisakäyttöön se ei kuitenkaan sopinut itseppäisyytensä eikä työn vieroksuntansa takia. Mikä on todella harmillista koska Inkku omaa järjettömän ponnun. Ollaan meinaan hypätty kevyesti 115 cm kenttäesteitä sekä 125 cm yksittäisenä, joskus jopa paikaltaan. Ratana on myös hypätty kisoissa 100 cm ja valmennuksissa 100-110cm."(Salamimakviili.blogspot.fi)

Myöhemmin Inkku myytiin Lauralle, heidän yhteinen taival ei kuitenkaan kestänyt liian kauan. Jossain vaiheessa Inkkua alkoi ratsastamaan Terhi joka sitten myöhemmin osti Inkun siskonsa Petran kanssa. 
Nyt Inkku opettaa tyttöjä ratsastuksen saloihin ja saa olla oma ihana itsensä sen suurempia valmennuksia ja kisailuja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti