tiistai 15. joulukuuta 2015

Luukku 15

Ruudun takana

Laura
Olen 30+ vuotias kahden pienen pojan äiti. Hevostelun olen aloittanut ihan pienenä, jotakuinkin neljä vuotiaana. Ratsastuksellinen tasoni on luokkaa puska öö, koska harrastukseni on ollut lähinnä tuttujen ja kavereiden hevosilla puskailua. Muutamilla tunneilla on tullut käytyä joskus ala-asteella. Teini-iässä hevoset jäi muiden touhujen tullessa kuvioihin ja hevosen selkään palasin vuonna 2007. Tunneilla tuli käytyä jonkun verran, mutta raskaus keskeytti taas harrastuksen. Kun vanhempi poikani syntyi, oli aika ostaa oma hevonen. Niinpä meille sitten muutamaa viikkoa myöhemmin tuli Rose.  (Laura)
Laura ja Maiga

Rosen jälkeen Laura osti Inkerin ja kävi tunneilla aktiivisesti. Tunnit olivat kuukauden ajan kangasalan ratsastuskoululla. Siellä Laura kehittyi valtavasti. Sitten tuli tilanne että olisi kiva myydä hevonen ja niin Inkku myytiin Terhille ja Petralle ja tilalle tuli Hönö. Hönö ostettiin muutaman kuvan ja videon perusteella, mutta tämä osottautuikin liian hurjaksi ja ratsastus hiipui edelleen. Noo Hönö sitten vaihdettiin Sappeenratsutilan yhteen hevoseen joka sai meillä nimekseen Muru ja sitä se olikin. Aika ei kuitenkaan riittänyt vaikka hevonen olikin mitä parhain. Lisäksi aktiivinen koira harrastus söi aikaa hevoselta. Pitäähän niille lapsillekkin kehitellä aikaa jostakin. Pian sitten Murukin pääsi kotiin jossa sille oli paremmin aikaa. 
Laura ja Bisse
Laura ja Bisse

Nyt Lauralla ei ole kuin Musta ponin puolikas ja toivon että aikaa alkaa löytymään lasten ratsastuttamiseen. Saadaan se puolikas Mustinturriainen ja etenkin lapset joille se on hankittu ratsastamaan ja kehittymään.
Laura ja Muru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti