keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Miuku ja muuta

Heippis!

Tänään aamusta tuli eläinlääkäri käymään tallilla rokottamassa Inkerin. Samalla myös minun kissani miuku (joka tuli minulle viettämään eläkepäiviä) pääsi kissojen taivaaseen. Miuku oli jo vanha ja kovin kipeä joten päästin hänet pois, vaikka se kurjaa olikin.

Kun lääkäri lähti haudattiin miuku muitten kissojen viereen siellä molemmat sen pennut ja Tollo.
Sitten ajattelin että lähden ratsastamaan niin saan muuta ajateltavaa.

Paavo olikin järjestänyt mulle paljon tekemistä kun oli kierinyt märkänä pellolla ja oli yltäpäältä kurassa.
Siinä sitä sitten puunailin saamatta sitä puhtaaksi. No eikun varusteita niskaan, joista pitääkin mainita uusi Polypad jonka saimme eilen ja tykkäsimme kovasti. Satula nousee takaa joten toivotaan että löytyisi pian sellainenkin sopiva.

No sitten lähdin ratsastelemaan ja mentiin hieman väistöjä, koska ne on kamalan hankalia Paavolle.
Tällä kertaa yllätyin koska ne sujui ihan yllättävän hyvin. Siirryimme harjoittelemaan näitä ravissa ja nekin sujui ihan ok. Sitten ajattelin hieman laukata jotta takapää vahvistuisi teimme ympyröitä ja nostoja.
Kun kerran hevonen toimii niin hienosti ja on niinkin keskittynyt ettei huomioi jaloissa pyörivää koiraa päätän ottaa loppuravit ja käynnit ja laitella hevosen pois.

Huomenna tehdäänkin sitten aitoja ja hepat pääsee taas rikkaammalle laitumelle. Päätettiin laittaa Inkeri ja Paavo samaan, Maiga yksin, Trista ja Bisse samaan. Ja kaikki tämä vain siitä syystä että olemme laiskoja emmekä jaksa tehdä niin montaa väliaitaa. No huomenna kirjoittelen kuinka ponit tykkäsi laidun kavereistaan. Eniten jännitän Bisseä ja Tristaa, siinäkin vain sitä että saako Bissen sieltä kiinni ja tappaako Trista sen sinne. Toisaalta Tristalla ei nyt ole kenkiä jalassa joten se ei vältämättä saa niin pahaa jälkeä aikaiseksi ja on Bissellä vakuutukset kunnossa jos jotain sattuisi.




Hei meidän kippo on ihan tyhjä, koska pörrö on juossut lujaa ja kaikki naksut on lennellyt pitkin keittiön lattiaa. Kuvassa vielä vaalean punainen vesikippo ja sen alle kuuluva pyyhe. Kuppien siis pitäisi olla tuossa muovisella matolla :).


Ihania kissoja molemmat mutta ikävä kyllä heidän matkansa on päättynyt :/. Toivottavasti heillä tänään oli onnellinen kohtaaminen :).

Onneksi mulle jäi paljon hyviä muistoja molemmista <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti