maanantai 26. toukokuuta 2014

Kisat 25.5.2014

Aamu alko ihan hyvin ja paavo oli asiallisesti. Meni koppiinkin melko helposti, jouduttiin kylläkin liinaamaan.
Sitten lähdettiin kohti kisoja Matka meni mukavasti alkanutta sadetta lukuunottamatta.
Kisa paikalla oltiin hyvissä ajoin ja vettä tuli paljon sekä ukkosti aivan päällä. No Paavo sai nökötellä kopissa. Siellä se tärisi jännittyneenä, hirnui ja puhisi. Heinä ei maistunut. Varusteiden laittamisessa ja kopista pois ottamisessakaan ei ollut mitään ongelmia. Olihan se tietysti jännittynyt ja ajattelin että hevonen on rennompi kun olen selässä. No mentiin sitten maneesin eteen kävelemään ympyrää ja siinä Paavo kasvoi ainakin kaksi senttiä ja kaulakin oli melkosen paksu.

Lopulta rentoutui. Mentiin maneesiin verkkailemaan eikä siinäkään nyt oikein ollut ongelmia. Ainoastaan katsomo pääty hieman ahdisti. Kun päästiin ulos odottamaan omaa vuoroamme Paavo meni vielä todella kivasti ja pehmeästi. Ajateltiin kiertää rata ympäri ulkokautta kun niin sai tehdä ja herrahan meinasi että apua en ole menossa. Niinpä Laura talutti meidät kentän ympäri :).

Rata alkoi sillä että Paavo ei meinannut mennä aidoista sisälle. Suoralinja oli melkoisen mutkikas mutta pysähdys kaiketi kohdillaan :). No koitetaampas jatkaa ravissa... tuleva kulma on maailman pelottavin ja aivan varmasti syö pienen ponin. Lävistäjällä lisäys kevyessä ravissa meni oikein hyvin koska kulma oli pelottava ja sieltä piti pinkoa pakoon : D.
tämä sama jatkui koko radan. melkoista apinointia siis.

Kotiin päin lähtiessä kaikki oli taas mallillaan eikä mitään ongelmia ollut tiedossakaan.

Kiitos kuvaajille, kisojen järjestäjille ja tietenkin kotijoukoille :D



Luultavasti tulee vielä lisää kuvia jossain vaiheessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti