torstai 15. toukokuuta 2014

satula projektia

Moikka!

Nyt on tulossa Paavolle sovitukseen muutama uusi teknan satula. Molemmat vaihtokaarellisia joka on hyvä sillä hevonen muokkaantuu vielä paljon. Tänään aamulla kun selailin facebookkia niin silmiini osui juuri täyellinen bates ja hintaan 650€ pakkohan tuokin oli saada sovitukseen sillä luultavasti tuo on 100 kertaa parempi kuin yksikään Tekna. No nyt jännityksellä odotetaan sopiiko yksikään näistä paavolle ja jos sopii niin sopiiko myös minulle.

Tällä viikolla jo toivoisin Teknojen saapuvan perille ja mieluusti ensiviikon alussa Batesin niin voin sitten lähettää epäsopivat takaisin. inhottavin tilanne olisi se että Batesi ei saapuisi ajoissa ja joutuisin ottamaan Teknan ilman että olisin kerennyt sovittamaan tätä toista satulaa. No voinhan lähettää teknat takaisin ja tilata myöhemmin sitten uudestaan satulaa, jos niin sattuisi käymään.

Toissa päivänä kun syöttelin Paavo poikaa pellolla, katselin kun Bisse ja Maiga nahisteli. No hetken näytti siltä että Maiga olisi potkaissut Bisseä polveen, mutta kun poni ei ontunut eikä verta näkynyt niin aattelin että ei tässä mitään. Kun pääsin alas paavon selästä Bissen jalka olikin alkanut vuotamaan. No ei muuta kun putsaamaan haavaa joka oli hokin raapama. Ei tosin kovin syvä mutta verta tuli kovasti.

Nyt jalka on parantunut hyvin eikä ole kerrännyt nestettä eikä tunnu erilaiselta. Haava-alue tuntuu olevan hieman kipeä mutta muuten kaikki ok.

Ratsastus Paavon kanssa sujuu vaihtelevalla menestyksellä. Välillä todella hyvin ja välillä säpsytään ja sikaillaan.

Seuraavaksi varmaan tulee päivitys kun satulat on soviteltu :)

-saara ja hepat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti