sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Ennan juhlat ja hevostelua

Tänään olikin Ennan rippijuhlat Onnea siis Ennalle!!!
Oli oikein kivat ja toimivat juhlat, juhlien jälkeen olikin vuorossa hamosen kuvailua Paavon kanssa. tarkoituksena oli ottaa kuva missä istun Paavon selässä, mutta se ei onnistunut.
Paavo oli kovin sähköinen eikä seissyt kolmea sekunttia kauempaa paikoillaan. Päätin siis turvallisuus syistä ottaa kuvat niin että seison maassa hevosen vieressä.

Sitten oli vuorossa Bissen ratsastus joka meni oikein hienosti. Poni on nopea oppimaan ja sen kanssa on ihana touhuilla. Nenä oli aivan ruvella jostain syystä ja rasvaaminen oli ponin mielestä kovin inhottavaa.
Bisse oli myös kovin touhukas tänään. Otettiin jo ravi pätkiä ratsastuksessa. Ensi viikolla jatketaan harjoittelua, mutta  hyvähän siitä tulee <3

Paavo oli myös kovin sanoisinko kiltti ratsastaa, haastetta tuotti kuitenkin se että hevonen oli edelleen kovin sähköinen ja kuuma eikä oikein malttanut keskittyä. Kuitenkin teki pyydetyt asiat todella upeasti. Laukkakin toimi ekaa kertaa ja tuntui hallittavalta.(hallittavaa se on aina, mutta ei välttämättä tunnu siltä). Hieman loppuun vielä muutama onnistunut kuva molemmista karvanaamoista.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti