torstai 5. kesäkuuta 2014

laiduntamista

Tänään siirrettiin hevoset takalaitumeen. Tehtiin lauran ja mirkan kanssa niin että Paavo ja Inkeri meni samaan aitaan, Maiga omaan ja Bisse sekä trista omaansa.
Siitä tuli siis kolme aitaa. Sitten kun kaikki olivat laitumessa niin mietittiin että josko maiga menisi Paavon ja Inkerin kanssa samaan aitaan. Mirka hieman epäröi asiaa ja päätettiin ensi siirrolla kokeilla sujuisiko tämä.

No sitten mentiin Lauran kanssa laittamaan vesiä ja sähköjä hevosille. Päätettiin kuitenkin ottaa väliaita Maigalta, Inkulta ja Paavolta pois ja katsoa miten ne tulevat toimeen. Ongelma olikin se että tuleeko Inkku ja Maiga toimeen keskenään. Kun purin väliaitaa Inkku ja Paavo meni Maigan puolelle. Saman tien Maiga ja Inkku alkoi rapsutella toisiaan. No siellä on nytten sitten enää vain kaksi aitaa joten taas helpottuu aidan rakennukset.

Menin sitten ratsastamaan Paavolla ja Saku ja Masi tuli mun kanssa harjailemaan ponia. Paavo seisoi hienosti paikoillaan ja pojat harjasi hienosti ponia. No sitten mentiin kentälle ja siihen matkan varrelle oli pinottu peottavia puukasoja. Paavo alkaa pikku hiljaa tajuamaan ohjastuntuman ja tukeutuu siihen mukavasti. Alkaa myös jaksaa keskittyä todella paljon pitempiä aikoja. Nyt tulee pari Winteciä sovitettavaksi ja todella toivon että toinen niistä on sopiva. Siitä lisää myöhemmin.

Viikonloppuna hieman Bissen ratsutusta ja satulan sovitusta. viikonloppuun siis...

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti