maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pohdintaa yrittäjyydestä ja Bisseä

Olen tässä pitkään haaveillut omasta toiminimestä. Olisi mielenkiintoista olla itse yrittäjän roolissa. Minua kuitenkin ahdistaa että kuinka tulisin toimeen. Liikeideoita on monia, mutta suurimpana kuitenkin hevospalveluiden tuottaminen/ tavaran myynti. Hevospiireissä kuitenkin arvostetaan koulutusta tai kilpailu kokemusta. Joten ehkä tuo myynti olisi helpompi toteuttaa.

Sitten tulee vastaan ongelma mistä ja minkälaisia tuotteita ihmiset tarvitsee ja kuinka paljon he  ovat valmiita maksamaan esimerkiksi satulahuovasta.
Pikkuponeille ei juuri ole myynnissä tavaroita ja näitä söpöjä pikkuponi tavaroita olisi kiva myös saada suuremmassa mittakaavassa isommille mussukoille.

Tämä jää taas haaveeksi koska en keksi että mistä ja mitä :D.

Toki olisi taitoa myös ratsuttaa hevosia, mutta tässä tulee vastaan se että ihmiset haluavat tutkintoja tai kilpailunäyttöjä. Itse olen aina ratsastanut nuorilla ja vaihtanut hevosta kun on tuntunut helpolta.
Nyt siis alla kolme ja kuusi vuotiaat joiden kanssa kehitys on huimaa :).

Ja tästä hypäänkin aiheeseen kolmevuotias:

Tarvitsisin jonkun oikein pienen näppärän tyttösen max.150/40. kesäksi 2015 ratsastelemaan Bisse ponia, menee liian raskaaksi jos itse ratsastelen sitä 4 kertaa viikossa. Jos sinä olet mittoihin sopiva näppärä tyttönen niin käskeppä vaikka äitisi laittamaan viestiä niin jutellaan lisää :). Itse toki otan ekat kisa stratit ponilla, mutta sen jälkeen mahdollisuus kilpailla ja valmentautua ponilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti