keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Valmennus päivä

Aamulla menin viemään hevosia ulos laitumeen kun olivat tosiaan yötä sisällä. Siellä kaikki vielä nukkui makuullaan karsinoissaan. No ensin vein Inkun, sitten Tristan ja sitten Maigan. Tuli Bissen vuoro ja herra päätti olla hankala ja hyppi pystyyn kun koitin pukea sille riimua. No me siinä sitten neuvoteltiin että kuinka sitä kuuluikaan käyttäytyä. Vein sen talliin Inkun karsinaan jossa se sai odotella että vein Paavon pihalle.
No sitten hiukan siivoilin karsinaa kun Bisse söi heinää. En kauaa kerennyt siivoilemaan kun Katja tuli kysymään että lähenkö sen ja koirien kanssa lenkille.

Päätimpä lähteä ja otin Bissen mukaan. Suitset päähän, riimu päähän, suojat jalkaan ja menoks. Mentiin metsäautotielle kävelemään kun en viittinyt Bisseä kauheaan ryteikköön viedä ettei jalat mee rikki. No herrahan käveli todella kiltisti ja määrätietoisesti. Takasin tullessa meidän takaa tuli rekka joka sai ponin kauhun valtaan. Onneksi oli fiksu rekkakuski joka lähes pysähtyi ja odotti että sain ponin rauhottumaan. Lähdettiin kävelemään rekkaa kohti ja ei se sitten enää niin pelottava ollutkaan.

Illalla olikin Riitan valmennus:

Paavo meni todella kiltisti ja nöyrästi :) Ihan kuin se olisi tajunnut että nyt on taas näytön paikka. Tehtiin tempon muutoksia sekä siirtymisiä. Laura ja Inkku harjoittelivat taipumista ja asettumista. Tehtiin loppu tunnista myös laukka ravi laukka siirtymisiä ja laukka ravi käynti laukka siirtymisiä. Riitta kehui että paavo on paljon kehittynyt ja menee jo paljon paremmin kuin viimeksi. Vielä kun saisi edestä tasaisemmaksi ja rennommaksi niin olis hyvä. Myös väistöt olivat upeita viime kertaan, mutta niitä on harjoiteltu ja paljon :).

Nyt saimme ohjeeksi harjoitella paljon käynti-ravi-käynti siirtymisiä ja vahvistaa vasenta puolta kun on paljon heikompi :).

Kuvia tulee myöhemmin kun Susku saa aikaiseksi niitä latailtua :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti