tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ammattilaisten kanssa

MOIKKA!

Jos jotakin epäilyttää meidän ammattitaito varsan suhteen niin kerron nytten että meillä on vahva tukiverkosto ympärillä. Meillä käy kerran kuussa kouluvalmentaja pitämässä valmennusta mulle ja Paavolle. Tämä ei ole mikään hömppä valmentaja vaan ammattitutkinnon suorittanut ja kansallisella tasolla kilpaillut osaava nainen. Tykkään tästä valmentajasta koska hän katsoo aina hevosen tasoa ja jaksamista sekä vaatii tason mukaan.

Valmentajan lisäksi meillä on paljon tuttuja joilla on ratsastuskoulua ja edelleen kansallisentason kilpailukokemusta sekä ammattitutkintoa.  Ammattitaitoisia kengittäjiä kaksi kappaletta. Sekä hevoshierojaa ja satulan sovittajaa mahtuu mukaan. Emme siis suinkaan ole yksin ja säädä mitä sattuu. Meillä myös hyvät eläinlääkärit joilta voi kysyä rokotus ja terveys asioita yms.

Ammattilaisten lisäksi meillä on tallilla vahvaa kokemusta monen vuoden hevosten pidosta ja kilpailemisesta.
Bisse ponia siis tehdään ajan kanssa ja ponin ehdoilla. Nyt vasta alotettiin ja mennään kerran viikkoon selästä käsin ja noin 2 kertaa viikossa tehdään muita juttuja.

Ei siis tarvitse kenenkään ottaa huolta tästä asiasta :D.

Ensi lauantaina on taas luvassa Bissen ratsastusta. Siitä lisää Lauantaina tai Sunnuntaina kuinka nyt ehdin kirjoittelemaan.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti