sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

satula projektia ja haavan hoitamista

Nyt on purettu ja rakennettu aitaa :). hepat siellä nukkunut laitumessa pitkin pituuttaan kaikki kun olen mennyt sinne aamulla. Tossa Perjantaina tuli sitten pari Winteciä sovitukseen josta jo taisin aiemmin mainita.
Toinen niistä oli hevoselle hyvä toki hieman leveä, mutta kaarta vaihtamalla olisi ollut hyvä. Satula oli sitten minulle aivan kamala, tuntui etten tuntenut hevosta ollenkaan eikä sekään minua. En kunnolla pystynyt istumaan satulassa mitenkään päin ja tuntui todella vaikealta. No tänään sitten kokeilin sitä toista Winteciä joka istui hepalle kuin nenä päähän. Liikkui todella isosti ja häntä oli rauhallisesti kannettuna. Normaalisti siis viuhtoo miten sattuu. Liike oli ison oloista ja vapaata, kulki todella rennosti ja onnellisesti. Ihanaa josko hetkeksi taas satula rumpa olisi ohi.

No sitten Perjantaihin:
Hain Bissen laitumesta ja totesin että ponilla on reikä kyljessä josta vuotaa verta. Ei siis mikään paha pieni pinta nirhauma. Putsasin sen ja laitoin tervalaastaria. En vaan ymmärrä mistä se on tullut kun ei näytä edes laidunkaverin tekemältä.
Lauantaina tarkastin haavan ja ajattelin että putsaan sen, mutta siinä oli niin siisti rupi että en viitsinyt kajota siihen. Toivotaan että se paranee pian. Bisse on myös ollut kovin yskäinen viikon ajan. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Hoidetaan valkosipuli kuurilla ja tarkkaillen. On kuitenkin todella pirteä ja touhuaa joten tuskin mitään flunssaa kummempaa.

Näytetään 2014-06-06 10.12.48.jpg
Paavo nukkuu <3
-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti