torstai 13. lokakuuta 2016

tunti ja muuta

Oltiinkin Essin ja Ella hepan kanssa tunnilla. Paavon kanssa tosiaan mentiin jo hieman vastalaukka harjoituksia ja niissä ei nyt ollutkaan mitään vaikeaa. Pohkeenväistöä mentiin sekä ravissa että käynnissä. käynnissä sujuu jo paremmin, ravissa oli hieman kylkimyyryä.

Takaosa käännökset sujui välillä hyvin ja välillä patukka hiukan lähti peruuttelemaan. Noo kyllä se siitä, nyt saa kuulemma jo vaatia enemmän. Mutta hyvän maun rajoissa ettei Paavo suutu. Mulla ei oo mitään käsitystä missä se raja menee mutta se selvinnee tässä viikkojen aikana.

Paavo alkaa nyt olemaan hyvin ohjan ja pohkeen välissä tosin hetkittäin valahtaa pohkeen taa, eli nyt olisi ohjelmassa saada muotoa hieman korkeemmaksi ja takaosaa enemmän alle. Sillon kun se pörhöilee niin on kuulemma oikein hyvän näköinen. Miten ihmeessä saan sen pörhö fiilikselle tai vaihtoehtoisesti ainakin sen näköiseksi :D. huh hommaa taas piisaa ja kotitehtäviä satoi paljon :).

Ravi oli nyt parempaa kuin aikaisemmin. Oli nyt rennon letkeää mutta eteni toisin kuin muina tunti päivinä. En tajua mikä siinä on että tunnilla Patu on oikea liimatassu ja muuten se ei tahmaile ollenkaan. Unohdanko ratsastaa... niin ratsastanko kenties tunnilla vähemmän vai puskenko  kenties liikaa? hmm..

Opittavaa siis riittää kaikilla saroilla kamala määrä mutta lupaan kaikille että puolen vuoden päästä keväällä nämä ongelmat ovat historiaa...

Essiä ja Ellaa en ehtinyt seuraamaan mutta heillä väistöt noh sujui, niissäkin toki parantamista mutta ratsukon tasoon nähden sujui :). He taas tekivät etuosa käännöksiä jotka olikin Ellalle todella helppoja. Laukka oli vielä hieman hankalaa, Ella ei oikein vielä pysy kontrollissa ja menee lujaa tätä niiden on harjoiteltava kovasti. Asetus vielä välillä unohtuu jolloin Ella punkee lapa edellä kulmaan ja niin kuin Mirkakin sanoin  niin se kaatuu vielä jonain päivänä kun tulee liukkaat. Eli heidän tärkein asia mitä pitää nyt oppia on hallitse ja aseta.

Viikonloppuna lähteekin lainavarsa kotiinsa ja omat tulevat talliin. Ensi viikolla on HIHS ja sen jälkeen Ella lähtee Mirkalle ja Ennalle Treeniin. Toivon todella että Essi vielä senkin jälkeen haluaa ja uskaltaa ratsastaa Ellaa. Ella on todella säpäkkä mutta kiltti joten tarvitsee rohkeutta ja päättäväisyyttä. Enna pärjää ja osaa kyllä mutta luulen että Ella tulee sieltä takaisin vieläkin reippaampana :).

Patusta olisi muutamia videoita ja kuvia mulla puhelimessa mutta en nyt saa niitä tähän päivitykseen kun kirjoitan tätä koneella jossa ei ole ainootakaan kuvaa missään :D. Mutta viimeistään 23.10 jälkeen tulee kuvia. Ollaan nimittäin menossa maneesille treenaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti