sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Syyspäivän kuvailuja

Menin aamulla tallille ja otin kameran mukaan jotta saan kuvattua heppoja. matkalla tallille kuitenkin parkkipaikalla oli kauniin värikkäitä lehtiä joista oli pakko napata kuvia.

Tallille vihdoin päästyäni aloin siivoilemaan poikien karsinoita. Kun sain ne siivottua saapui Essi ja Kirsikin tallille ratsistelemaan ja siivoilemaan tallia. Mentiinkin Essin ja Ellan kanssa samaan aikaan kentälle köpöttelemään. Tänäänkin piti vielä ottaa kevyesti kun rokotuksen varoaika päällä. Mentiin käynnissä voltteja ja takaosakäännöksiä. Ravissa mentiin siirtymisiä ja muutama lyhyt laukka pätkä joista siirtyminen kläyntiin. Laukka käynti siirtymiset ovat kehittyneet huimasti ja väliin tulee enää max kaksi raviaskelta.

Lopuksi vielä ravailtiin ja käppäiltiin vapain ohjin. Ihanaa että Paavo on rauhottunut niin paljon että sen voi jo antaa "yksin" ravata pitkin ohjin :D.
Iltapäivällä hepat saivat päiväheinät ja samalla ajattelin siivoilla poikien aitaukset. Ne on molemmat sen verran avuliaita että ajattelin niiden keskittyvän enemmän syömiseen kuin siivoamiseeni. Paavon kohdalla tämä onnistui suunnitellusti. Repe taasen keskeytti syömisen ja tuli auttamaan siivoamisessa. Ei hän kuitenkaan jaksanut kauaa tutkailla kun tajusi että ruoka on paljon parempaa. Meillä siivoillaan ulkotarhat siis päivittäin, niin sinne ei kerry kamalaa siivoa keväälle. 

Essin uusi poni Ella 
Ella 
Repe 
Paavo ja repe myös leikkivät päivän aikana pallolla, se ei enää ole niin hauska lelu kuin viimevuonna. Repe taas on sitä mieltä että sen kanssa on ihan tylsä leikkiä. Paavo ja repe tuntuu olevan kovin fiksuja eläimiä joten ne haluaa touhuta kaikkea. Touhotus pitää siis purkaa johonkin muuhun kuin poukkoiluun tai muihin tyhmäilyihin. Pallot ja pullot on hyviksi todettuja, myös havut saa huomion hetkeksi :).

Viime talvena Paavon pallon sai joka päivä etsiä aidan toiselta puolen. Nyt sillä on vain muovipulloja jotka nekin ovat menettäneet hohtonsa.
Repe ja pallo
Terhin ja Petran Inkku poni
Huippu kiva päivä kaiken kaikkiaan. Kovasti odotan että päästään taas kunnolla treenaamaan. Tuntuu jotenkin turhauttavalta mennä kevyesti puolituntia tai hiulata käynnissä tahmeaa hevosta. Ensi viikolla päästäänkin maneesille treenaamaan :) Sitä on odotettu pitkä aika. Sinne mahdollisesti tulossa kaverikin kuvaamaan :) toivottavasti siis pitkästä aikaa myös ratsastus kuvia. Paavosta on myös muutamia videoita josko ne saisi katsottua läpi ja ladattua tänne blogin puolelle.
Paavo ja pallo

Huulipunat :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti