lauantai 22. lokakuuta 2016

Muutoksien aika

Blogi on tässä ollu pitkään hiljais elossa ja jotenkin jymähtänyt paikalleen tylsän ulko kuoren alle.
Nyt on aika muuttaa sitä ja osa on jo varmasti suuren muutoksen huomannutkin. Vielä pitäisi tehdä uusi banneri joka sopisi tyyliin. Itselläni on vain pieniä teknillisiä ongelmia että miten ihmeessä saan sen tehtyä :/ Tietokoneena on vanha acerin miniläppäri joka kaatuilee tämän tästä. Vaihtoehtona 2 on puhelin joka vaikuttaa mahdottomalta.

Pitää siis odotella jonkin aikaa josko saisin jollekkin tuon delegoitua. Kokeilin nimittäin äskön tehdä uutta banneria tällä läppärillä mutta toisen kaatumisen jälkeen totesin ettei se onnistu tällä romulla :D

Mutta kuvat on valmiina jos joku teistä haluaa nähdä vaivaa ja aikaa :).
Ilmoittaudu alle kiitos :)


Noo sitten hieman vielä patusta ja repestä. Niin kuin aiemmat lukijat muistaa niin ne sai rokotuksen keskiviikkona ja Paavokin on nyt saanut lomailla tässä muutaman päivän. Eilen se kuitenkin oli hyppinyt pystyyn taluttaessa joten on ilmeisesti aika alkaa liikkumaan edes 30 min kevyesti/ päivä.

Olisikin oikeastaan loistavaa kun saisi ne väistöt nyt hinkattua. Ja sitten pikku repen kuulumiset joissa ei paljoa kerrottavaa ole. Hän on oppinut hyvin tallin rutiinit ja eilen jo oikein kolisteli kun ruuassa hetki kesti :D Kävelee talliin ja tarhaan todella nätisti. Antaa harjata, seisoo siis paikoillaan kuin tatti :). Kaviot saa myös hienosti putsata :) Tässä on kyllä NIIIN FIKSU VARSA <3 toivottavasti tuo pysyy tuommoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti