torstai 2. heinäkuuta 2015

kengitystä ja ratsastusta

Moikka taas

Paavo sai sunnuntaina ja maanantaina vapailla kun kengät olivat lähes irti eikä niitä saanut enää paremmin kiinni. No Tiistaina tuli kengittäjä setänen kun vanha kenkääjä jäi äitiyslomalle.
Saatiin Paavo kengitettyä kerralla ympäri ilman minkään laisia venkoiluja :D Huippua

No sitten kävin vielä hieman töpsöttelemässä uusilla kavioilla. Hevonen oli kevyt ja ilmava. Parina viime kertana tuntunut hieman ep, mutta nyt oli kyllä hirmu ihanaa ja tasaista menoa.

Keskiviikkona meillä olikin ratsastus tunti tässä hieman sisältöä:

Alkukäynnit, kulmia etuosa siirtyy takaosan ympäri. Laura sai tehdä liikkeessä me mentiin paavon kanssa pysähdyksessä. Sitten lisättiin avotaivutus suoralle sivulle ja voltille. Paavo onnistui niissä ihan ok. Hieman oli vielä vaikeuksia.
Laukka/käynti siirtymisiä. loppuun vielä väistöä keskihalkaisijalta uralle muutama askel ja suoristus.

loppu laukoissa hevonen ei enään jaksanut keskittyä ja vaikka tein kaikkeni niin se vaan touhotti omiaan nosti väärää laukkaa ja risti laukkaa ja lähti tykittelemään :DD. Siitä tiesin että seuraavasta onnistuneesta on lopetettava.  Loppujen lopuksi tunti meni oikein kivasti se oli Paavolta tasainen suoritus. Itseäni en osaa arvostella :D.

Terhi taas rohkeana tyttönä kiipesi loppukäyntien ajaksi selkään. Kokeili pysäyttää ja kääntää ilman ohjia :D tämähän olikin helppoa hevosella joka on herkkä :). Taidankin tietää mitä inkku treenaa seuraavaksi.

Hauskoja kesä treenejä kaikkille lukijoille

Saara & Paavo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti