sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Laidun kuvia

Eilen otin muutamia kuvia kun hepsut pupelsi laitumessa. Niistä on vaan miljoona kuvaa missä ne syö. joten halusin hieman erilaisia kuvia. Niihin ei kuitenkaan tullut mahdollisuutta, koska meidän hevoset ovat kovin nälkäisiä :DD. 

 Eilen ratsastelin myös Paavolla ja muistelin tuota eilistä kirjoitusta kevyestä kädestä. Kuinkas se taas menikin hyvin tuo otus <3 Oli kylläkin kovin kuuma ja Paavo väsyi nopeasti. En viitsi ottaa huonoja pätkiä. Tänään on kuitenkin taas uusi mahdollisuus jatkaa niitä hyviä suorituksia.
Mitäs sä siinä oikein teet? 
 Ratsastuksen jälkeen Paavo herra oli hikimärkä ja pääsi pesulle. Pesen sitä aina kun keli sen sallii. No puhtaana ja märkänä ei voi vastustaa kiusausta kieriä ihanassa hiekassa. Miten se nyt menikään: "väri valintoja"?
Voi miten ihanaa :)
 Bisse sai vapailla koska oli niin kuuma ja odottelin viileämpää ilmaa, kun ilma viileni kello oli jo niin paljon että lähdin kotia kohti :D.  Illalla vielä lähdettiin extempore uudelle terassille katsomaan millaista siellä on. No minä tietenkin olin taas kuskina :).

 Paavo, Inkku ja Musta ovat laihdutus leirillä ja pääsevät päivisin laiduntamaan. Muuten nököttävät hiekkatarhoissaan. Paavo myös koittaa urheilla, Inkku on keksinyt että saikulla on kivempaa ja Musta on pieni ponin pallero joka hoitaa virkaa lapsen kuljettimena. Liikkuu siis säännöllisen epäsäännöllisesti.  Nyt olisi kuitenkin elintärkeää saada tämä läskileiri lahtumaan, joten pitäisi saada muutkin kuin Paavo liikkeelle.
Puhtaana ja raikkaana pesun jälkeen :D
Koitan josko tänään tulisi otollisempia laidun kuvia, mutta luultavasti nuo läskit vaan imevät itseensä lisää ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti