perjantai 31. heinäkuuta 2015

Irtokenkä ja kipeä tassu

Lauantaina päästin Paavon laitumeen hetkeksi nauttimaan elämästään. Sanoin sille viedessäni sitä pihalle ettei sovi irrotella kenkiä jalastaan. Noh ensimmäisen 15min aikana herra sai oikean etukenkänsä irti joka osui tätä takajalkaan. Hetken Paavo ontui oik. takajalkaansa ja aattelin että voi ei nyt se satutti itsensä kunnolla. Sain kuitenkin huokaista helpotuksesta koska ontuminen olikin vain hetkellistä. Jalka ei ollut kuuma eikä turpea jätin sen sikseen. Seuraava päivä meni ilman ontumista ja kävelin vain selästä käsin. Ja tadaa herra ontuu oikeaa etujalkaansa :/.
Nyt siis ollaan vain kävelty ja touhuiltu maasta. Tänään (perjantaina) onneksi tulee kengittäjä ja saadaan tossut jalkaan.

Myös Muru heppa on irroittanut kenkänsä taas... Johtuuko tämä kengittäjän vaihdoksesta. Paavo ei nimittäin ole koskaan ontunut meillä, eikä sillä ole ollut kuin YKSI irtokenkä joka sekin johtui siitä että kokeiltiin isompaa eteen. Nyt niitä tippuilee millon mistäkin ja kahden viikon välein.

Eilen kun menin tallille, huusin Paavolle moikat yleensä tämä iloisena tervehtii minua katseellaan. Nyt ei kuitenkaan reagoinut mitenkään. Menin portille eikä vieläkään :( yleensä tulee iloisesti portille vastaan. Karsinassakaan hevonen ei ottanut minkäänlaista kontaktia minuun, oli vain kuin en olisi paikalla. No mentiin kentälle harjoittelemaan liinassa työskentelyä, se oli vaikeaa mutta hevonen tajusi homman :). Miten tyytyväinen se oli itseensä kun oppi menemään yksin ympyrällä :DDD.

Iltapäivällä se taas katseli minua onnellisena ja touhusi mun kanssa, mietin vain että mikä ihme saisen niin suuttumaan ettei halunnut edes moikata :/.

Tämä hevonen on elämäni ykkösjuttu, enkä vaihtaisi päivääkään pois <3
Rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti