tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ratsastelua

Eilen (maanantai) ratsastinkin molemmat pikku mussukat. Aloitettiin Paavon kanssa ja tiesin että virtaa on enemmän kuin pienessä kylässä. Siispä aloitin ympyrällä ratsastamaan ulkoapuja läpi. No puolen tunnin tappelun jälkeen Paavo heltyi ja antoi taas ratsastaa :) Laukka oli miellyttävää tähän helpompaan (oikea) suuntaan. Vaikeampaan tuntui etupainoiselta ja nelitahtiselta. Päätin ensin ravailla mutta taitaa olla niin jumissa lomailun jäljiltä että tarjoilee vaan laukkaa. Lopuksi mentiin sitten muutama laukka ympyrä ja vaihdettiin aina keskellä kenttää suuntaa. Poni jo vaihtaa hienosti kunhan vain malttaa itse aikansa eikä räpiköi meneen.

No sitten menin Bissellä ja ajattelin että helppo homma ei mee kauaa :). No poni olisi vain tykitellyt täysiä meneen eikä mulla ollut osaa eikä arpaa näihin karkeloihin. Noo pienen tykittelyn jälkeen sain ponin aivot työntekoon. Se ei ollut niin hyvä kuin viimeksi mutta ei se nyt ihan huonokaan ollut. Ravissakin alkoi olla hetkittäin tahti :D Mutta juuri kun pääsin innostumaan niin se onni loppui. Hieno poni siitä tulee <3

Tänään taas onkin Aamun vuoro mennä Bissellä :) Minä voin keskittyä rauhassa Paavon läpiratsastukseen jotta saan sen edes jonkun näköiseksi perjantaihin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti