sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Eilen olikin oikein hauskaa, menin Bisse ponilla. Se oli alussa hieman kiireinen ja touhotti. Siitä se sitten alkoi kesyyntymään ja meni oikein hienosti hetkittäin itseään kantaen.

Paavo oli päättänyt riisua kengän jalastaan ja lohkaista mennessään palasen pois ulkosyrjältä :/. No tänään saatiin pudonnut kenkä takaisin. Luojan kiitos, nimittäin  hevonen alkaa olemaan melkoisen energinen. Ei malta seistä paikoillaan edes sitä hetkeä että sen saisi harjattua puhtaaksi.
No onneksi se huomenna pääsee taas jatkamaan työn touhua. Toivotaan vaan että kenkä pysyy jalassa eikä lohkaise sitä enempää.

Viikonpäästä onkin taas kengitys aikaa niin saadaan toivottavasti niitä paremmin kiinni :/.
Muru myös sai kengät jalkaansa tänään ja pääsee sitten sekin takaisin hommiin.
Inkeri on todella hyvässä kunnossa tällä hetkellä. Ravaileekin jo pitkiä pätkiä eikä tietoakaan ontumisista :D huippua!!! Laukkaa ei olla vielä uskallettu kokeilla.

Tänään oli Aamu tytön vuoro mennä Bissellä ja hän olikin hyvin tyytyväinen ponin rauhallisuuteen. Meno oli niin hallittua että laitoin niille esteen noin 30cm korkea pysty. Sitä ne sitten hyppäsivät puhtaasti muutaman kerran. Hienoa!!! Olen niin ylpeä pienestä poni lapsestani <3
Huippu viikonloppu siis takana, vaikkakin eilinen (Lauantai) ei siltä tuntunut, Paavon irronneen tossun takia.

tulevalla viikolla koitetaan taas hieman valmentautua Paven kanssa jos vaikka päästäisiin syksyllä kokeilemaan HeB rataa :D

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Koitan taas alkaa hieman useammin tänne kirjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti