lauantai 27. kesäkuuta 2015

meidän kuulumisia

En ole nyt hetkeen ehtinyt koneella istumaan. Tässä on ollut jos jonkin näköistä.

7.6 Matkasimme Paavon kanssa kaupunkiin valmennukseen viikoksi. Paavo jäi uuteen paikkaan rauhallisin mielin mupeltamaan heinää.

8.6 Oli ensimmäinen treeni, esittelin ensin hevosta hieman ja valmentaja hyppäsi selkään. Kun he lopettivat niin hevonen oli hiestä märkä. Toisin sanoen en ole eläessäni nähnyt niin hikistä eläintä.

9.6 Valkku ratsi alkuun ja minä pääsin sen jälkeen kyytiin. Mitä ihmettä on tapahtunut, tämä ei tuntunut ollenkaan siltä hevoselta millä olin viimeksi ratsastanut.

10-12.6 Treenattiin kovasti ratoja jotka piti lauantaina esittää.

13.6 Kisat, meidän toiset yhteiset ja Paavon toiset koskaan. Mentiin raviohjelma lämmöiksi ja pöllöilyiksi - II-sija. Sitten mentiin Hec 2 - II-sija :). Hevonen yllätti minut täysin.
Se liikkui sulavasti muutamaa rikkoa lukuunottamatta. Jännitys oli kaikonnut ja hevonen suoritti tehtäviä 110 lasissa. Oli pitkästä aikaa kiva ratsastaa. Tämä hevonen on rakkaus <3

14.6 Paavo pääsi kotiin :) voi sitä onnea, Kaverit ja ruokaa

Puhelimella otettu kisa kuva, parempia tulossa kunhan joutaa :D
  Juhannuksena Paavolla oli neljä päivää lomaa ja 24.6 se pääsikin Inkun kassa tarhaan laihtumaan. Laiduntamaan he pääsevät joka päivä pariksi tunniksi :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti