torstai 17. heinäkuuta 2014

Riitta kävi eilen pitämässä hieman tuntia. Se meni tavalliseen tapaan oikein hienosti. Aluksi Riitta hyppäsi Paavon selkään kun pyysin esittelemään hieman sen liikettä :). Onhan sillä aivan mieletön liike. Enää en ihmettele miksi ihmiset tykkää katsella meidän menoa.

Noh tänään tuli mun äippä katsomaan kaikkia karvaisia olioita, kun ei ole nähnyt kuin kuvissa. Kaikki oli niin suloisia ja ihania. Erityisesti kuitenkin saatiin kehuja kuinka vahva luottamus meillä on molempien ponien kanssa. Ponit saivat yllinkyllin herkkuja ja rapsutuksia. Bisse sai paljon kehuja kun on niin ilmeikäs otus :).

Äitikin uskalsi olla luottavaisesti niiden lähellä kun molemmat olivat rauhassa eikä turhia hötkyillyt. Ötökätkin kiusasi mutta nekään ei haitannut sen enempää. On kiva aina saada jonkin näköistä palautetta, aina voi oppia uutta.

Nyt alkoi Paavolla "kesäloma", tuntuu hieman tuskaiselta tuo työnteko joten päätin antaa hevoselle hieman lomaa. Jos vaikka mielenkiinto palaisi työntekoon. Uuden oppiminen on kuitenkin kovin rankkaa nuorelle ja taukoja tarvitsee olla. Itse en kuitenkaan osaa olla ratsastaessa tekemättä mitään :) parempi siis antaa seistä.

Riitta sanoikin että olisi hyvä saada muitakin ihmisiä Paavon selkään. Jännityi meinaan hirmuisesti kun sinne hyppäsikin eri täti kyytiin : D Eli jos valkeakosken alueelta löytyy selässä pysyviä ihmisiä niin saa ilmoittautua minulle. Etsinnässä siis harraste ratsastaja, ihmeitä ei tarvitse osata kunhan pysyy kyydissä :).

Saisi hevonen muitakin ihmisiä selkäänsä ja yhden ns. kevyemmän päivän :)

Näihin tunnelmiin -saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti