keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kisat 12.7.2014

Nyt ilmotin meidät toisiin kisoihin :). Toivotaan että Paavo ei ole niin jännittynyt kuin viimeksi.
Tälläkertaa mennäänkin kaksi rataa jos vaikka saataisiin hieman rennompaa suoritusta toisesta radasta.
Ensin olisi raviohjelmaa missä Paavon ei tarvitse kuin jolkotella menemään siinä ei siis ole mitään erikoista mistä hevonen jännittyisi. Sitten vuorossa hec joka saattaa hieman jännittää kun pitäisi kaiken sähellyksen ja jännittämisen keskellä muistaa myös tehdä töitä. Laukka ja peruuttaminen  jännittää minua kaikista eniten koska ne on hevoselle jo itsessään hankalia saati sitten kun on jo valmiiksi jännittynyt.

No koitetaan saada hyvä ja rento suoritus vaikka ilman laukkaa. Tämä mielestäni vielä helpompi rata kuin tuo hec1 kun tässä ei ole kolmikaarista eikä volttia. Peruutus menee varmastikkin linkkuun kun menee kotonakin kun hevonen ei malta, onnistuu hyvin kun paavo keskittyy :).

Tässä sitä edelleen hinkataan näitä helppoja ratoja vaikka ostin uuden hevosen kisaamiseen :). Ehkä vielä jokupäivä kun Pave saa hieman kokemusta radalta. Kuskin ei ainakaa tarvitse jännittää kun hevonen hoitaa sen mun puolesta.


Tilasin Paavolle uuden sadetakin kun se rikkoi vanhansa :) tämä on nyt vihreä jos herra ei vaan tykkää pinkistä. Toivotaan että tämä kestää kauemmin kuin kolme kertaa.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti