keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

12.7

Meillä on kisat 12.7 Paavon kanssa Valkeakoskella. Ajattelinkin nyt hakea hepalle kokemusta oikein urakalla ja startata kaksi helppoa rataa. Alkuun raviohjelma piaffe josta saadaan rento ja hyvä kokemus (toivonmukaan). Sitten pieni hengähdys tauko hepalle ja HeC2:2000 jos vaikka saataisiin jonkin näköistä tulosta jo aikaiseksi. Viime kerta meni hieman jännittämisen puolelle, vaikka hevonen yritti kaikkensa.

Jos saadaan toinen koppi tai kahden hevosen traikku jostain lainaan niin luultavasti Enna olisi kiinnostunut myös starttaamaan HeC:n Maigalla. Sitten Paavo saisi kaverin kisoihin. Toisaalta en tiedä onko se hyvä vai huono ratkaisu, kun käyttäytyi niin kivasti yksin :).

Eilen harjoiteltiin molempia ratoja ja ne oli todella hyviä ja tasaisia suorituksia. Tämmöisillä suorituksilla voisi jo starttailla HeB:tä, mutta koska heppa vielä niin kovasti jännittää kisatilannetta niin aloitetaan todella helpoista radoista. Itseäni hieman ärsyttää aloittaa alusta, mutta hevosen ehdoilla mennään. Kyllä me ajan kanssa päästää oikeasti tavoittelemaan isompia luokkia, onhan Paavolla liikettä ja päätä tähän hommaan.

Vaikka tiedän että kyllä siitä vielä hyvä tulee niin mielessäni on karmiva ajatus siitä että hevonen ei koskaan pystyisikään antamaan täysiä kisoissa. Onko ongelma sittenkin vain minussa, mitäpä jos hevonen toimiikin kuin unelma jonkun muun alla. Se selvinnee vain ajan kanssa.


Kuvapäivitys tulossa luultavasti tälläviikolla Lauran ja Maigan sekä Katjan ja Inkun harjoittelusta, joukossa myös muita hauskoja tilanne kuvia :).

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti