torstai 10. heinäkuuta 2014

Kengityksiä ja Bisseä

Menin tänään jo aamusta tallille kun oli mukavan viileä ilma. Ajattelin että juoksutan Bissen ja sitten ratsastan Paavon. Kun olin jo saanut Bisselle suitset päähän totesin että en löydä juoksutusliinaa mistään. Niinpä päätin kokeilla kuinka sujuisi ratsastus. Mieleen tuli ajatus että pitäisikö laittaa pitkähihainen päälle jos sattuu että poni heittää mut maihin. No en sitten laittanut. Talutin ponin kentälle ja nousin selkään, ei mitään ongelmia. Sitten pyysin eteen, hetken poni mietti että mitäs nyt tapahtuu mutta nopeast tajusi idean. Siinä me sitten ratsasteltiin ympyrää kentällä ensimmäistä kertaa kaksin :D. Mieletön tunne <3

Sitten oli Paavon vuoro, herra olikin unten mailla kun menin sitä laitumesta hakemaan ja päätti ettei ole tulossa vaan käveli karkuun :DD. Noo sitten keksin että mulla on puhelin taskussa ja rapsuttelin sitä siinä, Paavo luuli sitä leiväksi ja tuli luokse. Laiton tallissa hepan kuntoon ja lähdin ratsastelemaan. Paavo oli kovin säpäkällä tuulella ja ajattelin että tekisi hyvää harjoitella nyt niitä raviväistöjä. Ne ei valitettavasti sujunut kovin hyvin, mutta muutama askel kuitenkin. Jostainhan se on aloitettava. Sitten menin laukassa kahdeksikkoa ja lävistäjällä ravin kautta laukan vaihto ne oli helppoja ja sujui hyvin.

Harjoitelteltiin taas kerran pesutilannetta jossa ei ilmeisestikkään ole enää mitään ongelmia, koska herra niin antaumuksella nautti tästä :).

Hetken päästä tuli Heli laitteleen Paavon ja Bissen. Päätettiin taas laittaa Paavon etupää, Bisse ja Paavon takapää. Paavo kun ei oikein malta seistä niin kauaa liikkumatta :D.

Tänään oli myös ajatuksena hieman kuvailla mutta se nyt jäi :) laittelen kuvia kun joudan kuvailemaan.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti