tiistai 8. heinäkuuta 2014

Ei otsikkoa!

Päätettiin eilen illalla Lauran kanssa perua kisat tältä viikonlopulta, syystä että on niin paahtavan kuuma ettei ihminen meinaa jaksaa. Hevonenkaan ei juuri ole tottunut kulkemaan kopissa ja hieman jännittää matkustamista. Puhumattakaan kilpailemisesta. Odottelemme siis kevyempiä kelejä ja uusia kisoja.

Keskiviikkona saadaan koppiin uudet kesärenkaat kun vanhat on jo loppuun ajetut :).

Nyt kun on ollut näin kuuma niin olen pyrkinyt ratsastamaan aamusta taikka illasta kun jo hieman viilenee. Paavokin on nyt harjoitellut pesulla oloa joka sujuu tappelun jälkeen todella hienosti :D. Eilen meinasi olla vähän ongelmia kentälle menon kanssa koska reitille oli ilmestynyt traktorin peräkärry, sellaiset syö pieniä hevosia (ainakin Paavon mielestä). Päästiin kuitenkin kentälle, hevonen oli kovin kiireinen eikä malttanut kävellä, joten ajattelin tehdä pysähdyksiä. Herra oli sitä mieltä että tämä harjoitus ei nyt ole ollenkaan hyvä ja hyppi pystyyn joka kerta kun pysäytin sen. Kun sain onnistumisen niin aloitettiin raviohjelman suorittamista joka meni oikein mallikkaasti. Siitä siirryttiin suoraan HeC:n rataan joka sekin meni mallikkaasti. Sitten loppukäynnit ja talliin.

Kastelin Paavon jotta se pääsee laitumeen ottamaan likakerroksen itseensä, jos vaikka ötökät ei niin kiusaisi :D. Toiset koittaa väkisin pitää valkosen hevosen valkoisena, mulle riittää että se on hevonen ja sen on hyvä olla. Oli se sitten puhtaan valkoinen tai yltäpäältä kurassa.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti