perjantai 11. heinäkuuta 2014

Ratsastelua ja laiduntamista

Päätin kokeilla että mitä Bisse mahtaa tuumia kahdesta peräkkäisestä ratsastus päivästä.
Hyvin antoi mennä selkään taas ja tiesi heti että suunta eteenpäin. Ei kuitenkaan jaksanut keskittyä kuin 10 min. Päätin lopettaa hyvän sään aikana ettei mene mielenkiinto koko hommasta heti kättelyssä :D.

No sitten hain Paavon laitumesta ja rauhassa laittelin sitä kuntoon kun oli aikaa. Kentällä aloitin käyntityöskentelyllä. Tehtiin voltteja ja haettiin rentoa pyöreää taipunutta volttia. No oli työn ja tuskan takana saada hevonen rennoksi alas ja samalla liikkumaan omilla jaloilla eteen päin. Kun vihdoin onnistuttiin siinä päätin että nyt voidaan tehdä niitä täydellisiä siirtymisiä mitä meidän piti harjoitella. Noh hevonen oli jossain aivan omissa maailmoissaan vaikkakin esitti kuuntelevansa. Pyysin kolme kertaa kauniisti raviin mutta ei tapahtunut elettäkään että oltaisiin menossa. Kolmannen kerran jälkeen polkaisin vähän voimakkaammin josta hevonen herkkänä säpsähti mutta siinä se sitten olikin :/. Tätä samaa kamppailua jatkui koko ratsastuksen ajan :D. Kun tuli mielestäni hyvä pätkä annoin hevosen kävellä. Nyt on kuitenkin pakko mainostaa että ravi väistöt alkaa sujumaan, pisteet siitä Paavolle :D. Mahtoi helle sekoittaa ponin ajatukset.

Neljän aikaan tuli Essi ratsastelemaan Maigaa. Essillä siis olisi haaveissa ostaa tämä poni. laitankin kuvia heidän menostaan ja myös kivoja laidun kuvia mahtuu mukaan :D.

Bisse ja Trista
Paavo
Paavo + muut
Inkeri ja Maiga
Ötökät puree :/
Koko ponilauma samassa asennossa :D
Inkku 
Paavo ja Maiga
Bisse <3
Wiski
Ratsastelua
Ratsastelua
Ratsastelua
Ratsastelua
Ratsastelua
Ratsastelua



 Piti laittaa Maigan ja Essin ratsastus kuvat ensin mutta jostain syystä en saanut siirrettyä niitä :/.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti