maanantai 8. helmikuuta 2016

Uusi kuolain

Noniin nyt alkaa taas paloja pikkuhiljaa lonksua paikoilleen. Olin yhtenä päivänä laiska enkä jaksanut vaihtaa kuolainta suitsista toisiin (suitset olivat olleet inkulla lainassa) ja niissä olikin suora olympia kiinni. Noo totesin melkein heti että Paavo on edestä paljon rauhallisempi tällä suoralla.
Eilen sitten saatiin normaali suorakuolain kokeiluun ja se oli edelleen ihanan kevyt ja pehmeä, Paavo ei nyt yhtään vastusta kättä tai jää kiskomaan minun sisäohjaa pois :D.

Hassua mutta ei haittaa että taas yksi asia kunnossa edes hetken. Seuraavaksi pitäisi saada herran lavat auki, ilmeisesti hieronta on kivuttomin ja nopein vaihtoehto kuin itse pyytää hevosta venymään ja availemaan kipeitä paikkojaan.  Satulan tarkistin heti kun tuntui että poni ei suostu ravaamaan mutta se ei mielestäni ota lavoille kiinni. Noo kokeilen vielä laittaa karvan väliin jolloin satula ei ole suoraan ponissa kiinni :) Josko se auttaisi.

Eilen mentiinkin ihan kunnon treeniä kentällä, ajatuksena oli saada reipas eteenpäin pyrkivä hevonen mutta kun toinen on niin jumissa niin rikkoja tuli valtavasti. Vasen kierros oli jokseenkin parempi kuin oikea. Tästä se jatkuu taas...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti