torstai 4. helmikuuta 2016

kengittelyä ja muuta

Tänään olisi vuorossa kengitys ja taas jälleen mietin että olisiko aika jo laittaa tilsakumit Paven jalkoihin. Normaalisti ei olla niitä käytetty kun suomessa on enää nykyään noin 10 tilsa päivää vuodessa.  Ensiviikon vesisade määrä kuitenkin näyttää siltä ettei niille ole tarvetta tänäkään vuonna.Kammottavaa tuultakin luvassa, saas nähdä kuinka alkuviikon ratsastukset sujuu.
Lauantaina jos sää antaa myöden niin pitäisi mennä katsomaan jäärata ajoja tuohon lähelle. Mutta oletettavasti jos ei ole jäätä ei ole ajojakaan :D. 

Meillä kenttä on nyt jäässä ja sinne ei ole mitään asiaa... Onneksi ollaan päästy juoksemaan laitumeen vapaana ja siinä sen jälkeen sitten vähän ratsastamaankin. Eilen en ehtinyt ratsastamaan, mutta Tiistaina Paavo oli kuin superpallo. Ajattelin ensin että se kyllä on ollu niin rauhallinen että kiipeän suoraan selkään. Nooo se rauhallisuus loppui siihen. Alkukäynnit meni ihan ok mutta kun aloin vaatia töitä lähti joku nappula maatakiertävältä radalta. Herra keuli ja peruutti, löysällä ohjalla koitin sitä saada eteen päin, mutta se oli turhaa herralla hirtti pakki päälle :DDD

Ihan kiva toisaalta kun peruuttaminen on ollut niin vaikeaa mutta ei se nyt niin kivaa ollut. Hetken siinä taisteltuani ja voitettua taiston niin kiipesin alas, riisuin satulan ja päästin herran juoksemaan. Parien spurttien jälkeen laitoin satulan selkään ja tadaa taas oli kaikki hyvin.

Mentiin sitten hieman kolmikaarista ja voltteja jotka onnistuivat vaihtelevasti mutta pääpiirteittäin ihan hyvin :D

-Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti