maanantai 15. helmikuuta 2016

huh huh

Eilen päästiin Paavon kanssa harjottelemaan radalla ratsastusta. Harjoiteltiin lähinnä sisääntuloa, ympyröitä ja lävistäjiä. Niissä olikin jo ihan tarpeeksi tekemistä. Raskas suojalumi pohjana keräsi tietenkin myös tilsaa. Noo en millään jaksanut polkea hevosta taas eteen samalla kun koitin tehdä miljoonaa muuta asiaa. huoh. Paljon on tekemistä ennen kuin tuolla voi radoille lähteä.

Paavo ei kuitenkaan edelleenkään suuttunut mulle kun hieman kompuroi eikä myöskään ottanut kieppiä irtoilevista tilsapalloista. Hienoa Paavo <3. Kyllä se sitten muuten pari kertaa testaili olenko valppaana ja olinhan minä, herra aina välillä siis koitti olisiko mahdollisuus pomppia, pelätä tai loikkia :D Mutta tällä kertaa siihen ei ollut tilaisuutta ja pelkästä yrityksestäkin tajusin että pitää ratsastaa aktiivisemmin eteen eteeen eteen :D.

Essi ja mustis <3
Essi kävi myös eilen ratsimassa mustaa (noin vuoden tyttö ratsastanut). Tänään harjoiteltiin laukan hallintaa ja HeC asioita ja hienosti tyttö ratsastaa. Laukassa musta koitti hieman pukitella mutta huusin essille että pää ylös tai tuut ite alas :D Hienosti se pysy kyydissä ja matka jatkui.
Kaikki muu tosiaan noissa HeC radoissa jo sujuu paitsi laukka osuudet joten varokaa vaan tämä kaksikko on kesällä kisoissa voittamassa kaikki :D 


harjoittelua 4 kerta 
Paavoa totutellaan kankisuitsiin pikkuhiljaa, alkuun mälväsi kovasti mutta nyt on jo tottunut pitämään kapistuksia suussa. Loppu kesästä olisi sitten tarkoitus alkaa ratsastamaan niin ettei ole kankiohjaa mukana ollenkaan. Tarkemmin ottaen sitten kun kisat on kisailtu :D

Hauskoja treenejä kaikille lukijoille!!! Ahkera työ palkitaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti