lauantai 13. helmikuuta 2016

Koulutus päivä

Tänään saa Paavo vetää henkeä ratsastuksen suhteen, sillä tämä lähtee opiskelemaan Equipe-koulutukseen. Katsotaan mitä sieltä irtoo :D

Paavo pääsee kuitenkin luultavasti kirmailemaan mustan kanssa irtona laitskalle. Petralle siirsin tänään Pavetsun liikutuksen ja kun muut ei sillä halua ridailla niin pääsee sitten juoksentelemaan.
Eilinen Ratsastus sujui ihan kivasti, kentälle oli satanut lunta ja meille kertyi tilsoja. Lumen alla oli jää ja pienen mussun jalat luistelivat satunnaisesti joten mentiin vain käyntiä.

Vaikka herra muutaman kerran hieman liukastu niin ei suuttunut vaan korjasi tasapainonsa ilman loikkia ja jatkoi matkaa <3 IHANAA Jotenkin tuo on viisastunut ja kehittynyt vuosien aikana <3

Paavolla oli melkoinen vauhti päällä ja sillä olisi ollut kivasti energiaa suorittaa vaativampiakin harjoituksia kuin vaan kävellä kentällä voltteja. No harjoiteltiin sitten vaikeampaa asiaa nimittäin pohkeenväistöä ja kertaakaan hepsulla ei mennyt hermo tällä kertaa. En tiedä johtuiko se siitä että en kommentoinut vaikka menikin hieman huonosti jatkettiin vaan sitten suoraan ja otettiin uusi väistö. Kun sujui edes melkein hyvin niin sitten otin vasta kontaktia ja kehuin. Kyllä ne vielä sieltä opitaan.

Tekisi mieli ottaa tuntia ja valvovan silmän alla treenata väistöjä, avoja ja sulkuja. En haluaisi omilla mahdollisilla virheilläni vaikeuttaa yhtään enempää jo valmiiksi vaikeaa liikettä.

Keväämmällä vasta kylläkin kun kenttä on parempi niin ei tarvitse huolehtia siitä :D

Mutta nyt koulutukseen ja siitä sitten tuleepi mahdollisesti joku pieni muotoinen päivitys :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti