tiistai 16. helmikuuta 2016

Lihas jumeja ja jäinen kenttä

Eilen maanantaina ratsittiinkin kentällä Inkun kanssa. No mentiin ensin ihan rauhassa neliöllä ja keskityttiin ulko-ohjan tukeen joka on oikeaan kierrokseen paljon haastavampi ja mentiikin sitten enemmän siihen suuntaan. Huomasin että Paavo on haluton ravaamaan tähän kierrokseen ja menee mielellään töpötöpö ravia taikka rikkoo laukalle. No vaihdoin vasempaan ja sinne se ravasi normaalisti.

 Hieroja on tulossa vasta 29.2 Maanantaina joten viikko pitäisi vielä kärvistellä tai no tarkemmin ottaen kaksi viikkoa. Paavo ei kuitenkaan onnu eikä sillä ole jaloissa nestettä eikä ne ole lämpimät.
Eli siis vika on ylempänä lihaksissa. Toivottavasti hieronta nyt auttaa. Ajattelin että voisi olla hyvä jos paavo lomailisi pari päivää niin lihakset saisivat levätä ja palautua kunnolla mutta mahtaako ne mennä vaan enemmän jumiin kun seisoo tarhassa.



 Katsotaan kuinka herra jakselee. Kelitkin on nyt ihan hyviä ainoa ongelma on nyt se että kenttä on jäässä ja siinä päällä on lumi eli se on erittäin liukas. Voihan se olla että vaikeampaan suuntaan varoo enemmän kun on epävarma. Taas vasemmalle menee niin hienosti ja varmasti.  Ja vaikka oikealle tulee laukkarikkoja niin ei suostunut nostamaan oikeaa laukkaa vaan nosti mielummin vasemman :/.

Höh toivottavasti saadaan pikku pompsu kuntoon pian niin päästään taas touhuamaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti