perjantai 5. helmikuuta 2016

Kengitys

Paavolla olikin eilen se kengitys :D
Aloitettiin tällä kertaa takapäästä kun se on ollut herralle hieman haastava. No nyt se meni kivuttomasti. Tämä oli myös ensimmäinen kengitys ikinä ilman ylimääräistä heinää/leipää tms.
Suurimman osan ajasta Paavo leikki tiskiharjalla... Piti sitä suussa ja maisteli. Hassu heppa. Noo toisaalta eipä se ainakaan lihota kun ei sitä syödä.

Olen taas kerran erittäin ylpeä omasta pienestä otuksestani joka kehittyy ihan pikku hiljaa huomaamattani, onneksi on kuvia ja täällä näitä tekstejä niin voi sitten naureskella vuosien jälkeen että ompas se ollut melkoinen...

Tänään olisi vuorossa tallivuoro ja tarviikin koittaa josko pääsisi ratsastamaan asti. Meinaa olla jo niin kovin pimeää kun saa tallit tehtyä ettei enää nää ratsastaa. Yleensä ollaan toki menty kentällä mutta nyt siinä on jää jonka päällä on lumi. Eli todella liukas kun tulee tilsaa :D. Onneksi ollaan päästy edes laitumeen hieman köpsöttelemään.

Haha pakko kertoa teillekkin, eilen tytöt juoksuttivat paven ja mustin laitumessa kun pyysin. Kiitos siitä heille!!!!! No herra höpsökkä ei antanut tytöille enää kiinni laitumesta ja kun menin tallille Paavo seisoi edelleen laitumessa :DDD. Hyvä Paavo kun juoksutti hieman tyttöjäkin.

Tässä voisin vaikka miten paljon nyt kertoa juttuja mutta aika loppuu kesken. Katsellaan viikonloppuna uudestaan josko sitten sais vaikka lisää kuveja... Voisi suunnitella vaikka jotakin erikoispostausta ennen kun alkaa kisakausi ja kiire...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti