torstai 8. tammikuuta 2015

Paaaljon uutisia

Heippis taas, pitkästä aikaa!

Tässä nyt ei ole ollut mitään kirjoiteltavaa kaikki on niin tasapaksua puuroa :D
Nyt kuitenkin on hieman juttuja. Ensinnäkin Hönölle laitetaan kenkää jalkaan ja ollaan varustauduttu läjällä pinteleitä ja bootseja ettei kaveri viiltele itseään. Paavo saa samalla hieronnan, jonka jälkeen alkaa se paljon puhuttu treeni. Oma motivaatio on niin hukassa etten tiedä mistä se löytyisi.

Maigasta kuului eilen uusia uutisia. Hän on muuttanut Savonlinnaan opettamaan pieniä ratsastajia. Toivon että Maiga saa sieltä pysyvän kodin missä sitä ymmärretään ja rakastetaan. Tuli hirmuinen ikävä ponia kun kuulin siitä. Toivon sille kaikkea hyvää ja etenkin paljon rakastavia ihmisiä jotka jaksaa sitä liikutella.

Eilen sain viestin puhelimeen, että voisi olla mahdollista syksyllä alkaa opiskelemaan hevosia :D. Huisin jännää, Sunnuntaina kuitenkin olen asiasta viisaampi joten en vielä kauheasti viitsi iloita.

Valmennusta suunnitellaan Hönölle ja Inkulle loppu kuulle. Hönö otti eilen ensimmäiset askeleet laukkaa ratsastajan kanssa :D Wau se meni hienosti. Nostot oli isoja ja laukka isoa, mutta eihän tuo mikään pikkuponi olekkaan.

Ai niin, Bisse ponsku on ratsastellut hienosti ja tässä päivänä eräänä ajattelin että mennäänkin ilman satulaa :DD. No siitä ei sitten tullut mitään. Poni jännittyi täysin ja hyppi pystyyn, kiipesin sitten alas selästä ja juoksutin ponia hetken. Tässä siis uusi asia harjoiteltavaksi :D Hieman apua tarvitaan.
Bisse ratsastaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti