lauantai 17. tammikuuta 2015

Huikee shettis poni

Menin tänään Casperilla vaihtelun vuoksi. No poni vaikutti melko virtaisalta ja aloitettiin menemällä käyntiä kentällä. No sitten ajattelin että otetaan muutama pysähdys alkuun mutta poni ei malttanut seistä paikoillaan vaan teki kaikkea muuta. Väisti ja peruutti ja sipsutteli eteenpäin. Laura huusi kentän laidalta että mitä ihmettä me touhutaan. :) No vastasin sille että yritetään pysähtyä. Jostain tuli sitten sana Piaffe ja päätin kokeilla onnistuuko ponilta moinen askellus. Yllätykseksi poni askelsi kaunista piaffia ja vielä todella vaivattomasti :D. Oltiin kaikki ihan hämillään että mitä ihmettä täällä tapahtuu. Ajattelin että se varmaan oli vahinko ja aloin kasaamaan ponia uudestaan ja taas sieltä irtosi kauniit piffit :D. Käsittämätön poni.
Tässä vaiheessa minua alkoi ärsyttämään se että meidän shetu pystyy ok piaffeen mutta minun hieno lipizza ei esitä kuin askeleen jotakin piaffia muistuttavaa räpiköintiä. :/
Tästä on siis saatava videota koska kukaan ei muuten usko että shetu voi mennä piffit :DDD.

Ei taideta mekään oikein uskoa :D

Paavo on nyt taas vapaillut kun mua ei ole kiinnostanut sen kanssa taistella. Bissekin on saanut ansaitut vapaat niin en pääse sinne ensin rentoutumaan.

Hönö heppa ratsasti tänään ennan kanssa oikein kauniisti ja hetkittäin jopa aktiivisesti.
Kyllä sillä nyt uskaltaa muutkin mennä, siellä ei vaan saa jännittyä. Nuori herkkä hevoinen ;P

Näihin tunnelmiin....
ehkä lähipäivinä lisää juttuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti