sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Yllätyksiä täynnä oleva hevonen

Eilen 10.1.2015 kävi hieroja Paavolla ja voi kuinka se nautti :) Tästä alkaa meidän reenikausi. Hieman siinä Heliäkin nauratti Paavon läskit, mutta jumit lähti hyvin aukeamaan.

Hönö sai myös ensimmäiset kengät jalkaansa. Oltiin varattu domot valmiiksi ja kauhulla odoteltiin miten se käyttäytyy. No ensin se vain vuoltiin ja seisoi hyvin paikoillaan. Aloitettiin lyömään etukenkiä ja hevonen vain seisoi, aivan kuin sillä olisi aina ollut kengät jalassa.Kengityksen jälkeen ihmeteltiin miten se seisoi niin hienosti :D. Sehän ei siis haittaa yhtään. Mahtaakohan siltä puuttua aivoista joku osa mikä sanoisi että pelkää ja pakene... haha Kiva että on rauhallinen Hönötys :).

30.1 tulee Riitta taas pitämään tuntia. Tällä kertaa Inkulle ja Hönölle. Paavo ei nyt pysty keskittymään kun on saanut lomailla.

Eilen ratsastelin kevyesti Paavoa lämpimäksi, kaikki meni ihan rauhallisesti ja rennosti kunnes päätin että yksi väistö ja sitten riittää :D Paavo päätti säikähtää jotain hyppäsi kaikilla jaloilla ilmaan ja kääntyi täyskäännöksen ympäri :DDD. Jotenkin ihmeellisesti pysyin kyydissä ja hommat jatkui kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan :D. Nyt onkin sitten selkä kipeänä ja vatsalihaksiin sattuu niin ettei tee mieli edes puhua. Hassu heppa. Loma tehnyt tehtävänsä.

Voi kun tulisi jo kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti