maanantai 29. joulukuuta 2014

Loimen alta paljastui tynnyri

Paavo on nyt ollut hieman lomalla kun ei ole ollut kenkiä jalassa ja sitten on ollut joulukiireitä ja muuta ohjelmaa. Eilen kuitenkin päätin kiivetä selkään. Hain hevosen talliin ja aloin riisumaan sitä. Herranen aika mikä järkytys sieltä paljastui. Paavo on lihonut :DD Nyt alkaakin laihiskuuri johon kuuluu paljon liikuntaa ja säännöstelty heinä.
Paavo pinksuissa vermeissään :D

Eilinen ratsastus oli hauska, tuntui siltä että hevonen räjähtää jos pyydän sitä etenemään. Mentiinkin sitten rauhaksiin (tai siis yritetttiin) väistöjä ja peruutuksia. Yllätykseksi väistöt sujui hyvin hieman olisi saanut olla takapää enemmän mukana mutta ehkä se siitä. Peruutukset meni suoraan, tässäkin olisi saanut olla takapää mukana enemmän. Tosin koko ratsastuksen ajan hevonen tuntui selättömältä ja jalattomalta kun töpötti menemään jotain käynnin ja ravin välimaastoa :DD.

Hönö on kotiutunut hyvin. Eilen sillä kävi Taru tyttönen ratsastelemassa ja hevonen alkaa liikkumaan jo ihan hyvin. Toki sitä jännittää kun on epätasainen pohja ja vieraat maisemat. Hönö on kovin hidas kaikessa mitä tekeekin. Esimerkiksi syömisessä, aamuheinät ne saa kun ne menee pihalle ja päiväheiniä siinä 11 aikaan. Hönö on juuri saanut syötyä aamiaisen kun on jo päivällisen vuoro ja kun se on syönyt päivällisen on jo lounaan vuoro :DDD. Taitaa olla kiva paikka kun koko ajan on ruokaa nenän edessä :D.
Hönö tarhailee

Inkku on päässyt touhuamaan uusien omistajiensa kanssa ja tykkää niistä kovasti :D niitä pääsee välillä vähän hupsuttamaan. Onneksi se on perus kiltti niin ei tule mitään suurempia vaaratilanteita.

Bisse kerää pakkasenergiaa :/. Se on nyt tottunut tulemaan ulos ja sisään kahdella jalalla. Joko on etupää ilmassa tai sitten takapää. Eilen otin sen sisään raipan kanssa mutta ei siitä mitään apua ollut. Jouduin pyörittämään sitä narussa hetken aikaa kunnes rauhoittu. Onneksi on pitkiä naruja <3
Cassu ja Bisse tarhailee :D

Cassu ponilla on kivaa ja rattoisaa se saa syödä ja möllöttää. Välillä sillä käy ratsastajia. Itse en nyt ole sitä viitsinyt mennä kun on kovasti pakkasta ja sillä on mahdoton karva. Ei saataisi sitä kuivaksi ikinä :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti