tiistai 23. joulukuuta 2014

UUSI TUTTAVUUS

 Harli tutummin Harri
Tämä tuttavuus tuli lauralle, voi olla että saatan sillä muutamat startit käydä kokeilemassa.
Hän on oikein kiltin oloinen kaveri ja toivon että sitä myös on :). Hieman hassun näköinen otus vielä mutta eiköhän siitäkin ihan komea mies tule kun pääsee oikeisiin hommiin. Harli tuli siis virosta tutulta välittäjältä, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Sieltä on myös Bisse ja Maiga tulleet.
Hartsa on kuulemma ollut terapiakäytössä ja tehnyt alkeistunteja joten edelleen oletan ettei kyseessä ole mikään hurja pukkikone :). Kovin rähjän näköinenhän se on, mutta komea otus herranen aika. Itse tykkään eniten pitkästä kaulasta, selkeistä valkoisista alueista ja tuosta harjasta :D.Kuvista päätellen herra on myös joskus startannut kouluohjelmia, jännityksellä odotan miten tämä jätti kulkee aivan vieraalla ihmisellä vieraassa paikassa.

Sitten tähän kuvien väliin vaihdan aiheen,  nimittäin Trista lähti uuteen kotiin 22.12.2014
Oli surullista katsoa kun Essi joutui luopumaan rakkaasta pötkylästä :/. No joka tapauksessa se pääsee nyt hommiin ja hyvään kotiin :). Nimittäin kasvattaja tuli hakemaan sen takaisin itselleen.
Nyt toivonkin Essille kaikkea hyvää. Hän ei luultavasti meitä kuitenkaan unohda ja hän on aina tervetullut tallille joko hevosen kanssa tai sitten ihan ilman :D.
Lisää hartsan kotiutumisia lähipäivinä.

JOULUPUKKI toi Paavolle pinkkimustan ihanan riimunnarun ja pinkin ihanan harjan <3 Hassua miten se tulikin noi etuajassa :D, Aattona lisää päivityksiä jos joutaa :)
-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti