tiistai 5. huhtikuuta 2016

Voihan satula

Nyt meillä järkyttävä satula ongelma... :/ Satulana edelleen Wintec Isabell uudempi malli. Pystyy siis muokkaamaan paloilla ja kaarilla
Satulaa alettiin muokkaamaan pari viikkoa sitten ja muokkaaminen on vaan pahentanut tilannetta.
Lähtötilanne oli se että siellä oli punainen kaari, ilman muokkauspaloja. Ratsastin romaanin kanssa ja kaikki oli hienosti. Sitten meillä kävi hieroja joka sanoi että satula on huonohevoselle, näyttää istuvan hyvin mutta ei taida sittenkään ottaa takaa kiinni, Laitoimme taakse palat. No takapalojen kanssa satula alkoi valua järkyttävästi eteen. Pyysin tätä henkilöä katsomaan satulaa uudelleen ja hän totesi että se on aivan liian leveä, no laitoin sinisen kaaren. Tämä pahensi vielä entisestään asiaa sillä nyt istun jo kuin tuolissa ja satula jatkaa matkaansa kaulalle :/.
Päätin kokeilla vielä mustaa kaarta josko se vain tosiaan olisi liian leveä ja sen takia valuu eteen.
No nyt en pääse edes selkään asti kun satula on jo korvissa. Kaikenlisäksi se nyt keikkuu siellä puolelta toiselle joten ei todellakaan ole sopiva!!!


Meiltä on siis puolenvuoden lomailujen seurauksena tippunut kaikki lihakset ja maha kasvanut :/. Nyt pitäisi päästä tekemään niitä lihaksia takaisin ja pudotella tuo maha pois. Sehän nyt vaan ei onnistu jos ei saada satulaa sopivammaksi. Selkeästi se on nyt kapea hepalle. Ajattelin nyt palata lähtömalliin. ilman paloja, punainen kaari ja romaani. Vai osaisiko joku viisas näkemättä jo kertoa mitä itse tekisi :/.

Ajattelin myös hommata tuollaisen kaari mitan niin ei tarvitse miettiä mikä mahtaisi olla hyvä kaaren leveys otukselle, sitten loput voi hoitaa niillä paloilla jos tarvetta.
tässä kuva ensimmäisen muokkauksen jälkeen
Harmi kun kuvassa on loimi päällä niin ei nää kunnolla missä satula sijaitsee. mutta tuossakin jo jalka edessä. Eli siellä nyt punainen kaari ja takapalat joilla alkoi tuo valumis ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti