keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

kuva pläjäys

Kuvia läjä kun Terhillä sattui olemaan kamera mukana :D

Ollaan nyt ahkerasti päästy ratsastelemaan ja Paven kanssa menee ihan hienosti. Nyt olisi taas aika ottaa valvovaa silmää katsomaan mun sähellystä selässä jotta saadaan kaunis kokonaisuus.

Ravi kulkee hienosti eteenpäin, se on rentoa ja letkeää. Laukka pyörii oksti eteenpäin mutta en vielä kehuisi hyväksi. Nyt tarvisi saada poweria pyllyyn jotta Pave polkisi paremmin takajaloilla etupäätä kevyemmäksi. Ei nytkään ole mikään raskas edestä mutta jalalle on raskas.

Pullukat ovat tosiaan nyt metsäaitauksessaan jossa viihtyvät hyvin. Heillä on paljon tekemistä nyt pihalla päivisin, joten Paavokin on päässyt purkamaan ylimääräiset töhöt pois. Ikävä kyllä Musti poni joutuu kokemaan nyt osan tästä Paavon leikkisyydestä, mutta onneksi kohta tulee Repe vaavi hoitamaan tuon osuuden :D.
Vihreääkin on jo päästy maistelemaan josta en ole yhtään innoissani, tuommoinen valas ei kyllä tarvitsisi yhtään vihreää itseensä. Toivotaan että riekkuvat varsan kanssa niin ettei haittaa vaikka hieman mussuttaakin. Satulan kanssa on nyt lievää ongelmaa kun Pave on laihtunut hieman tuosta edestä ja maha edelleen noin valtava. On kokeiltu muotoiltua vyötä ja muokkauspaloja, erilaisia muokkauspaloja satulaan, eri kaaria satulaan, myös romaania. Parhaaksi totesin sinisen kaaren ilman mitään. Sekin hieman liikkuu mutta vain edessä mietin että jos siihen lisää taakse nyt muokkauspalat niin silloin se mahdollisesti istuu, Tämä siis pitkä projekti kun pitää selästä käsin testata ja maassa muokata jne jne... Romaanit osoittautuivat kylläkin jo maassa katastrofiksi joten niillä ei tarvinnut ratsastaa :D.
Ja ovat nyt saaneet oman paalin metsään joten ruokinta on helpompaa. Muutama viikko (n.2kk) enää niin saapuu Repe ja kaikki pääsevät laitumeen hetkeksi.

Ja nyt tähän loppuun kerrottava että Laura lähti tänään keskiviikkona Puolaan hakemaan koiron pentua joten hänet esitellään seuraavaksi <3 Tulevat takaisin sunnuntaina joten menee ensi viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti