keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

satula problem solved!

Meni ihan totaalisesti hermo tuohon satula rumbaan ja palautin sinne punaisen kaaren mikä siinä olikin ennen muokkauksia, no sitten otin sieltä myös ylimääräiset muokkauspalat pois. Kappas ei valu eteen milliäkään, ei heilu pyöri eikä muutenkaan liiku :D.

Se siitä "istuu huonosti" ja "on irti takaa", Enkä tässä nyt yhtään sano etteikö kyseinen ihminen osaisi hommaansa mutta en sitten tiedä ottiko se huomioon että meillä on cair paneelit jotka "elävät" hevosen ja ratsastajan kanssa. Varmasti villatoppauksilla olisikin huono asia jos satula jäisi takaa irti, mutta nyt kuitenkin meillä tasaisesti ottaa joka puolelta kiinni joten annan asian olla seuraavaan ongelmaan saakka :D.

tässä satula uutena ja puhtaana :)

Noh jatketaan harjoituksia.

Tänään olikin tuulinen päivä ja paavo oli kuin lentoon lähdössä, hetkeksi aina sain sen rentoutumaan, mutta hetken päästä joku oksa liikkui jossain tai koira juoksi pihalla -.-". Juuri kun sain sen rentoutumaan ja päätin että lopetellaan niin herra päätti kihnuttaa päätään kuraisiin suojiinsa. Ajattelin kuitenkin suojella suitsia jotka on vielä toistaiseksi ehjät ja hyväkuntoiset ja komensin hevosen pään ylös. Se oli paha virhe varsinkin kun juuri olin saanut sen vakuutettua ettei ulkona ole mitään pahaa vaikka hieman tuuleekin.

Koko matkan kentältä tallille Paavo esitti Capriolet ja tikutti "ravaten" tallille. Tässä vaiheessa koitin vain rauhoitella ettei ole mitään hätää mutta sehän nyt ei enää auttanut kun Pave oli jo niin kierroksissaan. Noh tallin pihassa hyppäsin alas selästä ja talutin hevosen talliin. Se tulikin ravissa jalkoja korkealle nostellen karsinaansa ja tietenkin mulla kaikki tavarat siinä oven vieressä :D. Nyt ne on kurassa... Rakkaudesta lajiin ja huomenna uusi päivä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti