torstai 21. huhtikuuta 2016

kuulumisia

Kuulumiset lyhykäisyydessään.

Eli meillähän piti olla kisat sunnuntaina 17.4 , mutta valitettavasti meidän oma traikku on edelleen korjauksessa enkä saanut lainattua koppia mistään. Tämä ei harmita koska sunnuntaina tuli vettä kun aisaa :DD.
25.3


No kokeillaan uudelleen äitienpäivänä josko saataisiin oma koppi jo takaisin kotiin.

Eli Paven kanssa ollaan nyt päästy joka päivä ratsastelemaan ja on hyviä päiviä milloin kaikki sujuu ja sitten on huonoja päiviä milloin mikään ei onnistu. Eilinen kuitenkin oli yllätys, Paavo oli kovin väsyneen oloinen ja poissa oleva kun laittelin sitä kuntoon. Normaalisti touhuaa koko ajan jotakin. Nyt vain seisoi ja tuijotti tyhjyyteen. Mietin jo että mikä ihme on ja ajattelin että mennään katsomaan piristyykö se pikku ratsastelusta.

(ovat siirtyneet nyt isompaan aitaukseen missä ovat laumana, joten sekin saattaa väsyttää touhukasta eläintä)

No menin kentälle Inksun kanssa, vaikka oli tuulinen päivä ja pressut heiluivat niin ei, ei kerrassaan mitään paavo löntysteli rauhallisena kentällä kiinnostumatta mistään. Olihan se avuilla ja keskittyi kuitenkin minuun, mutta se ei ole normaalia -.-". Ajattelin että mennään hieman siirtymisiä niin saan sen herkemmäksi jos vaikka tapahtuisi jotakin. Tulos oli edelleen yhteistyönhaluinen mutta vaisu.

Reperuuna jo harjoittelee omatoimisesti kuolaimiin totuttelua :D
Hetken sitten mietin että miten ihmeessä saan sen piristymään kunnes ajattelin hyödyntää tämän yltiörauhallisuuden ja päätin että laukkaillaan (marraskuussa ollaan viimeksi kunnolla laukattu).
Otin ensin ihan varovaisesti aitaa kohti että saan sen pysähtymään aitaan jos tarvii. No ei tosiaan tarvinnut mentiin sitten laukkaa ihan ympyrälläkin pari kierrosta ja se menee ihan kivasti jos kuski muistaisi istua laukkaan ja ratsastaa eteen :DDD. Mutta edelleen paavo oli kovin vaisu :/.

Sitten hokasin että vaihtoja opeteltiin juuri viime vuonna ja nyt kun ne on jäänyt hautumaan niin mahtaisiko onnistua. Nostin vaikeamman kierroksen laukan ratsastin kaarteen pyysin vaihtoa ja tadaa se oli lähes täydellinen (pois lukien kuski joka ei ollut).  Noniin tästä saatiin myös paavoon energiaa, se kasvoi taas ainakin 170 säkäiseksi ja oli niin menossa ja touhuissaan että kuskikin unohtui :DD.

Se vain kaipasi siis hieman piristystä sen jälkeen se oli taas oma ihana touhukas itsensä <3
Ja pakko kertoa että tuon vaihdon jälkeen otettiin loppuravit ja käveltiin :D kierrokset nousi niin että oli hyvä lopettaa siihen ennen ku sattuu taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti