maanantai 28. maaliskuuta 2016

hevoseni vuosien varrella 2013-2016

Rose

Ensimmäinen oma otus oli Rose Dream, kavereitten kesken Rose.
Rose oli määrätietoinen nainen joka kyllä imoitti jos jokin asia ei neitiä miellyttänyt.
Tämän kanssa tuli puuhasteltua 2011-2014, omana se oli 2013-2014. Kierreltiin paljon kisoja lähinnä mentiin esteitä ja raviohjelmaa. Tämä tammuska todella sulatti sydämmeni. Ravuriksi tämä oli oikein kiva ratsunakin ja paljon opittiin yhdessä. Aloitettiin tyhjästä mutta lopulta mentiin laukkaa, väistöä,avoa-sulkua yms.

Tämä nautti suuresti kun pääsi kärryttelemään, siinä se loisti eniten.

Bisse

Muutama vuosi sitten pääsiäisenä lähdettiin Viroon katsomaan ponivarsaa. Siellä meitä odotti kuvan kaunis kaksivuotias Anubis II. Ja jälleen kavereiden kesken Bisse. Bissen opetin alusta asti itse ja tämä olikin tälläinen kaikki käy tyyppi. Mikään ei päässyt tätä yllättämään. Sittemmin 4-vuotis syksyllä Bisse muutti uuteen kotiin Raumalle pienen tytön unelma poniksi. Heille kuuluu oikein hyvää :).

Maiga

Bissen kanssa samalla kyydillä meille tuli Maiga. Maiga tuli lähinnä Ennalle kilpakäyttöön. Tämä oli oikein sähäkkä pikkuponi tamma. Kiltti kuin mikä, mutta hieman kuumahko ponskuliini. Enna jaksoi tällä 1-2 kautta kilpailla vaihtelevin tuloksin ja itsekkin kävin tällä yhden 60cm startin ottamassa. :)
Myöhemmin tämä sitten vaihtui shetuponi ruunaan. Myöhemmin muutti ihanaan kilpailevaan kotiin parille tytölle josta olen oikein onnellinen, heillä on mennyt huippu hienosti.

Musta

Sitten tulikin vuoroon Musta josta jo mainitsin, hän on oikealta nimeltään Kurun Charming Casper. Tämä herras mies ruuna tosiaan tuli vaihdossa Maigaan. Tässä onkin erittäin taitava shetu. Tämä tuli lähinnä lapsille hoidettavaksi ja ratsastavaksi. Ikäväkseni jouduin toteamaan että lapsia kiinnostaa enemmän videopelit kuin ihana ponin pallero. Totesin ponin turhaksi ja nyt se on myyty Jadelle, mutta asuu kuitenkin vielä tallissa. Nyt musti opettaa uutta omistajaansa hevosmiestaitoihin ja omistamiseen muutenkin :D. 

Paavo

Sitten tuossa 2-vuotta sitten tuli Paavo heppa joka onkin blogissa tullut erittäin tutuksi, mutta hänestä vielä pieni kuvaus tähän. Paavo tuli vaihdokkina Rose heppaan, toki joutuihan siitä vähän vielä maksamaankin :D. Tämän kanssa ongelmia olikin sitten ihan riittämiin. aidoista tultiin läpi tammojen puolelle, Aidasta ei annettu kiinni ja kun vihdois saatiin poni kiinni teki se täys stopin. Muutama kerta sitten peruuteltiin tarhoilta pois. Karsinassa mentiin seinastä "läpi" kun Inkku asui naapurissa. Jokainen risahdus rasahdus tai liikahdus aiheutti ponille pakokauhun. Hmmh pakko todeta että on meillä nyt helppoa <3 Tai no helpompaa :D. Paavo asuu meillä edelleen eikä se tuosta lähde kulumallakaan <3. 

Repe

 Jahas ja sitten enää jäljellä uusin tulokas joka onkin puolikas vain :D tästä omistaa laura puolet. Hän on Coldriver Prime Time. Tutummin Repe vaan. Tästä en pystykkään vielä esittelyä antamaan kun tämä otus asuu vielä kasvattajallaan kesään saakka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti