tiistai 1. maaliskuuta 2016

Uutisia hieronnasta

Tarkemmin en vielä tiedä kun en ollut itse paikalla, mutta oli ollut todella jumissa vasemmalta puolelta etenkin vasen takajalka oli ollut todella huonossa kunnossa. No nyt saatiin niitä auki edes hieman. Hoito pitää oman arvioinnin mukaan uusia pitää vielä selvitellä kun näkee hierojaa :D.

Satula on ilmeisesti hieman epäsopiva, siis istuu ihan hyvin mutta voi olla ihan muutamia millejä irti takaa. Onneksi meillä wintec ja muokkaamme jälleen satulaa sopivammaksi.

Nyt pitäisi saada mussu kuntoon niin päästään kisaamaan. mietin myös vaihtoehtoa yhteistyöstä hierojan kanssa kisakaudem aikana ei nyt ihan kai joka kuukausi tarvitsisi hieroa mutta esim. 3-5kk välein ja tarpeen mukaan. Tämä otus kun tuntuu olevan helposti jumiutuvaa sakkia.

Toki uskon että satula ei ole hevosta kipeyttänyt vaan liukastumiset vapaana juostessa ja jäisellä kentällä. -.-" Nyt alotellaan viimeistään 13 pvä kevyesti hommat siihen saakka kevennellään jos se sallitaan.

Ja tännehän tulee taas tietoa paavon hieronnasta kun saan tarkemman raportin mitä siinä kävi.


Itse alan jo pikku hiljaa parantumaan ja tallillekkin jo luultavasti keskiviikkona pääsen jos vaan jaksan töiden jälkeen raahautua. Ratsastukset aloitellaan kuitenkin vasta ensiviikolla nyt otetaan ihan rauhassa ettei tule mitään jälkitautia mikä kestää pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti