tiistai 22. maaliskuuta 2016

Vihdoin taas selässä

Tässä ollaan nyt noin viisi kertaa ratsisteltu pitkän tauon jälkeen ja loma on tainnut tehdä meille molemmille oikein hyvää.


Hieman meillä olisi erimielisyyksiä temmosta, asetuksesta, puolipidätteistä ja askellajeista.
Noo ehkä tuo tuosta lähtee sujumaan. Tuossa viikonloppuna Paavo päätti yllättää kunnolla, pyysin tältä pohkeenväistöä (ollut erittäin hankalaa) ja tadaa lähti kuin lähtikin. Alkuasenne oli että kokeillaan ei se kuitenkaan onnistu ja niin onnistui :DD


Nyt alamme pikkuhiljaa päästä sitten hiomaan sitä paremmaksi mutta ennen sitä pitäisi saada perusratsastus kuntoon. Puolipidätteet, asetus, pohkeet läpi jne jne lista taitaa olla loputon.


Parasta oli se että nautin todella hevosellani ratsastuksesta, se on niin kevyt edestä (saisi silti kasata näköjään enemmän) eikä vastusta ohjaa niin kuin ennen lomaa. Onkohan käteni nyt hellempi ja miellyttävämpi kun ollaan saatu molemmat miettiä miten sitä kuuluu mennä.


Pohkeeseen reagointi on erittäin hidasta menee noin 3-10 askelta pohkeesta (-keista) ennen kuin tapahtuu mitään. En kuitenkaan ole sen antanut vielä haitata kun ollaan vasta aloitettu taas paluu arkeen. Nyt asia kerrallaan tästä alamme hiomaan taitojamme kohti tulevia koitoksia.


Eilen sain myös pätkän videota ratsastuksesta ja hyvä ettei itku tullut kun oli niin kamalaa katsottavaa, tarvinee ottaa tuntia heti kun kenttä on hieman pehmeämpi :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti