maanantai 4. elokuuta 2014

Voittaja fiilistä

Tänään menin vasta illasta ratsastelemaan jos olisi vaikka hieman viileämpää. Aamusta katselin Hea:n kouluohjelmia ja ajattelin että tänään harjoitellaan Paavon kanssa vastalaukkaa.

Hain herran laitumesta ja se oli ihan innoissaan tulossa töihin (tämä siis harvinaista). No taluttelin ponin karsinaan ja harjailin. Kun Paavo oli valmis oli se heti lähdössä hommiin (tämäkin harvinaista). Käveltiin alkukäynnit ja otin ohjat käteen. Heti alkoi tasainen työnteko. Tuntui että hevonen toimii ajatuksella. Käyntivästöt oli vähän haastavia taas kun ei olla niitä tehty. Pari kertaa kokeilin raviväistöjä mutta kun ei onnistunut niin en sitten jatkanut ettei hevonen hermostu. Tehtiin muutamia takaosakäännöksiä joista nostettiin laukka. Laukattiin puoliympyrää ja täyskaarto jonka jälkeen vastalaukkaa suoran loppuun. Tässä ei siis ollut mitään ongelmaa, vaikka ajatus olikin että ei varmasti onnistu :). Myös oikea laukka pyöri tänään mielettömän hyvin. Aivan mieletön fiilis hyvä Paavo :). Näitä onnistumisen tunteita lisää. Siirtymiset ravi-käynti-ravi ovat lähes täydellisiä nykyään. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa laukka-ravi siirtymiset jotka menevät aina kaahottamisen puolelle mutta eiköhän se siitä. Lisättyjä ja keskiaskellajeja tarvitsee reenata vielä paljon.

Työtä on paljon mutta myös edistystä on huimasti. Tässä odottelen että saisin videon pätkää meidän menosta niin näette tekin kuinka meillä sujuu tai ei suju. Kova kilpailu kuume olis mutta ei oikein täällä päin niitä järjestetä.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti