lauantai 2. elokuuta 2014

Kuolankokeilu

Tähän saakka Paavolla on ollut kolmipala koska se istui parhaiten suuhun kun poni tuli. Kuitenkin halusin ostaa sille olympian että voidaan harjoitella kahdella ohjalla menoa. Hevonen oli paljon tasaisempi tällä kuolaimella. Kun keskustelin ääneen tästä asiasta tuli lauralle mieleen baucher. Päätimme kokeilla siis sitä.

Ensimmäisenä mieleeni tuli kuva siitä kun Paavo tuli meille. Puri kovasti kiinni kaikkiin kuolaimiin ja eniten niveleen. Sen takia suussa kolmipala. No ajattelin että ei se sovi sinne ja että se puree kiinni siihen jo kun laitan kuolaimet suuhun. Todellisuus mursi kaiken. Paavo ei yhtään lätrännyt kuolainta, ei edes sen vertaa kuin kolmipalaa. Se vaikutti hyvältä. No ajattelin että viimeistään kentällä se puree kiinni. EI hevonen oli todella tasainen ja hiljainen edestä. Ei puhettakaan suun aukomisesta taikka puremisesta. Ei edes mutustellut pahemmin :). Kulki koko ajan korkeassa muodossa eikä viskonut päätään. Pidätteet meni tasaisesti läpi.

Miten ei oltu tajuttu kokeilla muita kuolaimia hevosen kuntoutumisen jälkeen :O. Mahtaisiko hevonen nyt toimia suoralla kuolaimella missä ei ole liikkuvia osia ollenkaan. Tarviiko se vain kuolaimen mikä ei juurikaan liiku suussa. No me nyt mennään hetki tuolla varsinivelellä koska sillä saa kilpaillakkin :). Ihanaa kun hevonen muuttuu paremmaksi :D.

-saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti