tiistai 16. syyskuuta 2014

Sänkkäröintiä ja tallin siivousta

Tänään oli mun ensimmäinen tallivuoro tällä kaudella. Aloitin siivoomalla pikkuponit josta siirryin Tristaan ja Inkkuun. Kaikki oli suht siistejä ja nopeita siivota. Sitten olikin vuorossa Paavo :) Mikään ei voita herttaista lemmikkieläintä.
Tätä rakkaudella siivosin <3
Mentiin Bissen kanssa ratsasteleen sänkkärille. Tämä oli meidän eka kerta ratsasin pellolla. Noo ei meillä ollut mitään ongelmia. Bisse innoissaan käveli ja ravaili ympäri peltoo :) toimii hienosti paino avuilla. Noo ravista vahingossa tulikin laukkaa :) Voi miten pehmeä ja tasainen laukka tällä ponilla onkaan. Samanlainen kuin Paavolla. Kun oltiin vahingossa laukkailtu päätin pyytää ponilta laukkaa ja ylläri ylläri se nousi :)))
Voiko olla onnellisempi ponin omistaja. Nämä hetket on just niitä miks mulla on nuoria <3

Paavon kanssa mentiin myös sänkkärille. Noo siellä piti hieman puhista ja pöhistä sekä kulkea ylväästi ja orimaisesti. Kun sain Paavon rennoksi oli se jo niin innoissaan peltoilusta että olin vain matkustajana kyydissä :DD. Laukka oli köyry pukkilaukkaa enkä ollenkaan ole varma että mitkä jalat meni mitäkin laukkaa :D. Ravissa mentiin lujaa mutta kuitenkin hallitusti :). Tais ponilla hiukka kiehahtaa.

Maanantaina onkin taas valmennus ja toivon että voitaisiin mennä pellolla. Tarvii saada Paavo vaan rauhottuun. Valmennuksesta ei oo mitään hyötyä jos kaveri on niin innoissaan että kuski onkin matkustaja :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti